Noord-Holland verkennen op een E-chopper

Noord-Holland verkennen op een E-chopper

16 juni 2021

In de provincie Noord-Holland is veel te zien. Het is een mooie provincie in Nederland en hoe leuk is het om deze provincie te verkennen op een E-chopper? In deze blog vertellen wij alles over dit groepsuitje:

E-chopper huren vanuit elke plaats in Noord-Holland

Het bedrijf Rent & Event levert E-choppers op locatie naar wens in Noord-Holland. Ideaal voor een bedrijfsuitje, een sportief evenement, een familiedag of een weekendje weg. Rondrijden op een E-chopper zorgt voor ontspanning en het is erg leuk! Je krijgt tips voor de leukste routes door Noord-Holland en waar je ook heen gaat, op de E-chopper wordt het altijd een geslaagde dag! Rent & Event levert de voertuigen op elke gewenste locatie in Noord-Holland en zij halen ze ook weer op.

Mooie plekjes verkennen

Een mooie tour maken op een E-chopper is een groene en gezellige activiteit. Je kunt in je eigen tempo de prachtige omgeving ontdekken en plekken bezoeken die je zelf graag wilt zien. De mooie natuur wordt afgewisseld met leuke oer-Hollandse dorpen, weidse polderlandschappen, havenplaatsen en authentieke stadjes. Daarnaast kun je op de E-chopper genieten van de grazende koeien en schapen, de boerderijen, de uitgestrekte standen, historische grachten, windmolens en typische Hollandse huizen. Geniet van de gezelligheid op een terrasje aan het water. Met de aangeboden routes kom je langs de mooiste plekken van Noord-Holland maar je kunt ook zelf een route kiezen om de omgeving te ontdekken. 

Extra informatie

3 uur rondrijden op een E-chopper is mogelijk vanaf € 37,50 per persoon. Verder dien je in het bezit te zijn van een geldig scooter, auto of motorrijbewijs. Er is nog een alternatief voor als je geen rijbewijs bezit: de elektrische fatbike. Deze elektrische fietsen kunnen net zo snel maar hiervoor is geen rijbewijs nodig. Met de opgeladen accu kun je ongeveer 50 tot 60 kilometer rijden. Daarnaast krijg je een plattegrond mee met leuke routes van de omgeving en ook krijg je interessante tips voor leuke stops en lekkere restaurants.

Enjoy Noord-Holland!Auteur: Roy van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4