Niets is wat het lijkt

Niets is wat het lijkt

26 januari 2021

Vergis je niet, want niets is wat het lijkt! Ben jij klaar voor de meest verwarrende spellen? Wij hebben een aantal mysterieuze spellen, waarbij jouw brein aardig op de proef wordt gesteld. Prikkel al jouw zintuigen met onze verrassende activiteiten. Ideaal voor een vrijgezellendag, familiedag of bedrijfsuitje. Met de activiteiten die worden beschreven in deze blog heb je gegarandeerd een onvergetelijke dag.

Surrealistisch kunstdoolhof

In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je Doloris’ Meta Maze; een walk-through art experience. Hier zijn meer dan 40 kamers vol met surrealistische kunst. Circa 70 kunstenaars hebben 10 maanden lang gebouwd aan deze bijzondere ervaring. Laat het bekende los, zet je zintuigen scherp en ontdek mysterieuze objecten en verstopte doorgangen. Iedere kamer is anders en heeft een eigen stijl met andere kleuren, technieken en bijpassende muziek. De muzikale composities passen bij het gevoel van de kamers. De muziek benadrukt de sfeer; de ene keer drukkend, de andere keer euforisch. Je bepaalt je eigen route, dus kies je voor de moeilijke of makkelijke weg? Jouw keuzes hebben invloed op wat je gaat zien en tegenkomen. Ben jij klaar voor het onbekende?

Workshop mindfuck

Goochelen is een bijzondere vorm van vermaak met verschillende disciplines. Een van deze disciplines is: mentalisme. Dit betekent het beïnvloeden van mensen zodanig dat het lijkt alsof de mentalist beschikt over buitengewone (mentale) krachten. Het wekt een illusie van een zesde zintuig. Gedachten lezen, voorspellen en vooral sturen behoort tot de specialiteiten van een echte mindf*cker. Je kunt het leren tijdens de workshop mindfuck. Laat vrienden, familie en collega’s versteld staan van jouw uitzonderlijke vaardigheden. Met alledaagse voorwerpen ga je aan de slag zoals: calculators, pen, papier, mobiele telefoon, sleutels en ga zo maar door. Je leert alle fijne knijpjes van het vak. De workshop duurt circa 2 uur.

Have fun!Auteur: Janine van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4