chevron_leftTerug naar overzicht

Niet alledaagse workshops

24
0
Bedrijfsuitje
share favorite
21
0
Bedrijfsuitje

Kookworkshop

arrow_forward_ios
share favorite
26
0
Bedrijfsuitje

Detectives in de Stad

arrow_forward_ios
share favorite
27
0
Bedrijfsuitje

Die Hard games

arrow_forward_ios
share favorite

Wat is er nou leuker dan nieuwe dingen leren? Bijna niks natuurlijk! Daarom hebben wij 3 verschillende workshops op een rijtje voor jullie gezet. Maar niet zomaar workshops. We hebben namelijk 3 ludieke workshops uitgezocht die je niet elke dag tegenkomt!

Teambuilding met Roofvogels

Een workshop met roofvogels! Tijdens een teambuilding maak je op een ontspannen manier kennis met de valkerij in al haar facetten, en spelen onder andere de volgende elementen een belangrijke rol; communicatie, leidinggeven, postive reinforcement, efficientie, creativiteit, inventiviteit, inschattingsvermogen en vertrouwen. De belangrijkste tip die meegeven aan de klant is denk ‘’outside of the box’’. De doelstelling kan bijvoorbeeld een van de hierboven genoemde punten zijn. Om de spanning voor de groep er een beetje in te houden, vertellen we niet het gehele programma, maar zal er allereerst kennis gemaakt worden met de diverse roofvogels. Dan gaan we relativeren tussen mens, dier en vice versa en vervolgens gaat de groep zelf aan de slag met de diverse roofvogels en worden diverse competenties naar voren gehaald.

Filmworkshop

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit? Wat dacht je van onze Filmworkshop ‘’Maak je eigen reclamespot’’. Een leuk en inspirerend teamuitje! Na een korte introductie vormen we een aantal groepen die ieder hun eigen reclamespot gaan bedenken en maken. Uiteraard krijg je van ons ruim voldoende ondersteuning voor een mooi eindresultaat. Binnen 1 week ontvang je via We Transfer de gemonteerde versie van alle gemaakte reclamespots, inclusief titel en aftiteling naar keuze. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen 1 spot te maken (als je met een kleinere groep bent bijvoorbeeld). In overleg is het mogelijk om de Professional versie van deze workshop te doen, met meerdere begeleiders en een PR-filmpje als eindresultaat.

Poker workshop van een pro! Leer bluffen en versla je collega’s

In tijden van corona is het moeilijk om samen te komen in groepsverband. Daarom moeten we het zo leuk en gezellig mogelijk maken op afstand. Die garantie heb je bij het uitje ‘’Versla je vrienden/collega’s met de Online Poker Workshop van een PRO!’’ De Online Pokerworkshop van een PRO, is ontwikkeld door poker pro Mathijs Jonkers. (Één van Jonkers beste resultaten is zijn 3e plek op de World Series of Poker). De workshop instructeur leert iedereen de basis regels van het pokerspel in een interactieve speluitleg. Deze vind plaats via Teams, Zoom of Meet. Nadat u de pokeruitleg heeft gekregen ben je er klaar voor om uw eerste echte online pokertoernooi te spelen. Wat is er nog leuker dan gelijk winnen van uw vrienden of collega’s? Eerst is er natuurlijk nog even een korte oefenronde. Iedereen gaat pokeren op zijn of haar smartphone of tablet, terwijl ondertussen de online meeting met de instructeur draait op een ander apparaat. Afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen kunnen wij het programma eventueel aanpassen.

31 December 2021, Roel van TeamUitstapje