Ben je op zoek naar een spannende game? Kies dan voor een van onze Maffia games. Beleef een avontuur met vrienden, familie of collega’s. Ga op zoek naar aanwijzingen en bewijsmateriaal van de criminelen en probeer de Maffia te ontmantelen! In deze blog lichten wij een aantal groepsuitjes uit.

Maffia game – Jacht naar de macht

Ben je op zoek naar een spannend en interactief teamspel? Kies dan voor deze Maffia game, waarbij je gaat proberen de slechte Maffiabaas (de Don) te ontmaskeren. Tijdens het spel heb je nodig: een GPS, internet en een app. Bij het spel krijg je een eigen smartphone waar ook de real-time standen op te zien zijn. Via de smartphone verzamel je hints over de locatie waar de Don zich bevindt. Daarnaast vind je op de app een plattegrond met de leuke plekjes in de stad. Op elke plek verschijnt er een meerkeuzevraag op jouw smartphone. Wanneer je de vraag correct beantwoord krijg je een nieuwe aanwijzing over de locatie of het uiterlijk van Don. De Maffia heeft hulp nodig, de kwade Don is zoek en loopt ergens rond in de stad. Verdien zoveel mogelijk geld door afpersen en omkopen. Door geld te verzamelen en de Don te vinden neem je de macht in de stad over. Lukt het jou om de machtigste familie te worden?

City game – The Target

De stad wordt geteisterd door een misdaad en het is aan jouw team om dit op te lossen. Kleine kruimeldieven zijn uitgegroeid tot georganiseerde kartels. De maffia wordt steeds machtiger. De politie start een undercovercommissie genaamd The Target om deze macht te breken. Vooraf krijg je een gedegen briefing onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris. Na de instructie ga je de straat op. Als team ga je infiltreren in criminele netwerken en verzamel je belangrijke informatie. Middels real-time navigatie krijg je de posities van de tegenstanders live door. Je gaat op zoek naar bewijsmateriaal om de criminelen te pakken, of nog beter, een arrestatie en op heterdaad betrappen. Lukt het jou om de criminelen te pakken te krijgen?

Maffia Moord Lunch

Denk je een middagje lekker te lunchen met collega’s of vrienden en plots zit je middenin Maffiageweld. Je zit pas net aan tafel en hoort dat er een misdaad heeft plaatsgevonden. Tijdens de Maffia Moord Lunch ga je een moord oplossen. Eerst krijg je camerabeelden te zien van de plek waar de afrekening heeft plaatsgevonden. Kruip in de rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer! In teams ga je proberen de zaak te kraken. Je gaat overleggen en scenario-denken, maar houd de oplossingen voor jezelf en jouw team. Terwijl je van de lunch geniet krijg je tussendoor meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels. Alle informatie moet gecodeerd worden. Daarnaast moet er een bom ontmanteld worden. Door het ontcijferen en verborgen aanwijzingen te achterhalen komen jullie langzamerhand erachter wie de moordenaar is. Bewaar zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van de lunch met het vonnis.

06 May 2021, Marly van TeamUitstapje