chevron_leftTerug naar overzicht

Low-budget vrijgezellenfeestjes in Arnhem

favorite
favorite
13
0
Bedrijfsuitje

Wie is de Mol? Best

arrow_forward_ios
favorite
34
0
Bedrijfsuitje
favorite

Arnhem is een leuke plek voor een vrijgezellenfeest waar genoeg te beleven valt. Wil je voor een klein budget toch een onvergetelijke dag organiseren? Wij bieden toffe low-budget uitstapjes in Arnhem. Lees in deze blog 3 hilarische activiteiten die perfect zijn om een vrijgezellenfeest op gang te brengen. 

Crazy 88

Ben jij klaar voor een aantal dwaze opdrachten? Train jouw lachspieren met het spel Crazy 88. Ontdek of jouw team over genoeg lef en creativiteit beschikt. De opdrachten zijn voor iedereen geschikt. Mr. X is de strenge, interactieve jury en het brein achter alle hilarische taferelen. Vooraf krijg je een stadsroute door Arnhem heen met de Crazy 88 opdrachten. Via een telefoon krijg je ook nog extra missies binnen. Met de opdrachten en missies stap je buiten je comfortzone. Bij Crazy88 staan lef, goede zin en humor centraal.

Funny Games

Tijdens een vrijgezellenfeest is het belangrijk dat jullie samen veel fun en gezelligheid beleven. De Funny games zijn toffe spellen waar iedereen aan mee kan doen. Het programma bestaat uit allerlei spelonderdelen met 6 tot 8 samenwerkingsopdrachten. Bij ieder onderdeel zijn er letters te verdienen. Hoe beter het resultaat, hoe meer letters je ontvangt. Aan het einde verzamel je alle letters die verwerkt worden in een puzzel. Het team die de slotspreuk ontrafelt is de winnaar! De Funny Games zijn ook te verwerken in een kompas-coördinatentocht, GPS tocht, wandel- en fietstocht. In totaal duurt het spel 2 tot 2,5 uur.

Stadsquiz te voet

Wil je de stad Arnhem op een leuke manier leren kennen? Ga dan voor de stadsquiz waar je ook de pittoreske straatjes leert kennen. Je ontdekt de stad en krijgt ondertussen vragen en opdrachten. Na een korte instructie van de begeleider ga je in verschillende teams op pad. Middels een kaart bepaal je zelf de route en welke locaties je wilt bezoeken. Het is zaak om de vragen en opdrachten beter uit te voeren dan de andere teams. Dat klinkt makkelijker dan dat het is! Aan het einde komen jullie samen in een gezellig café in Arnhem. Hier zal de winnaar bekend gemaakt worden en is er ruimte om wat te borrelen.

31 March 2022, Janine van TeamUitstapje