chevron_leftTerug naar overzicht

Low budget bedrijfsuitjes in Utrecht

6
6
Teamuitje
share favorite
28
0
Familiedag

Expeditie Biesbosch

arrow_forward_ios
share favorite
51
0
Familiedag

Survival Games

arrow_forward_ios
share favorite
0
0
Familiedag

Ontdek de Mol Stadsspel?!

arrow_forward_ios
share favorite

Low budget bedrijfsuitjes in Utrecht

Heb je een klein budget om een tof bedrijfsuitje te organiseren? In de prachtige Domstad, Utrecht is er genoeg te beleven voor alle budgetten. Bij een personeelsuitje is het vooral belangrijk dat er genoeg ruimte is voor gezelligheid en om elkaar beter te leren kennen buiten werktijd. In deze blog lichten we 4 low budget bedrijfsuitjes in Utrecht uit:

The Maze

Op zoek naar een originele buitenactiviteit? Speel dan de citygame The Maze. Door leuke en pittige opdrachten kom je steeds dichter bij de uitgang of juist de verkeerde kant. In teams van maximaal 5 personen strijd je tegen elkaar. In 2,5 uur tijd moet je ontsnappen uit het labyrint door 6 opdrachten uit te voeren die 6 escapecodes opleveren. Ook zijn er nog listige bonusopdrachten om uit te voeren. The Maze is te spelen vanuit jouw eigen smartphone. Via Google Maps wandel je naar diverse locaties. In totaal is de route circa 3,5 tot 4 kilometer. Tijdens het spel is er een GameMaster die de teamindeling regelt, het spel uitleg en de winnaar bekend maakt. De GameMaster mag ook zelf meespelen. Vooraf krijgt deze persoon duidelijke instructies, een handige tool om spelscores te berekenen en spelmaterialen mee. Dit spel is een toffe én goedkope manier om de stad te leren kennen.

Prijs: v.a. € 9,50 p.p.

Poolen

Zin in een ouderwets avondje poolen? Kies dan voor het poolarrangement inclusief drank. Poolen is een leuk en competitief spel wat overal ter wereld geliefd is. In het hartje van Utrecht is het mogelijk om in een gezellig en sfeervol ingericht poolcafé een toffe avond te beleven. In het café staan in totaal 12 professionele pooltafels voorzien van Simonis wedstrijdlakens en Aramith wedstrijdballen. Met de juiste materialen kun je poolen als een echte pro! Vanaf 10 personen kun je terecht om 2 à 3 uur te spelen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een poolarrangement met drankjes als bier, wijn en fris. De tijd vliegt voorbij wanneer je aan het poolen bent met collega’s. In het cafégedeelte is het mogelijk om nog borrel te nuttigen, pokeren en live voetbalwedstrijden te kijken.

Prijs: v.a. € 8,25 p.p.

Stadsquiz

Combineer een toffe stadstocht samen met vragen en opdrachten van deze toffe stadsquiz. Eerst krijg je een beknopte uitleg van een begeleider. Vervolgens ga je in verschillende teams de stad in. Middels de kaart bepaal je zelf welke locaties jullie gaan bezoeken en wat de route gaat zijn. Het is zaak om de opdrachten beter uit te voeren dan de andere teams. Dat klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is. Als afsluiting ontmoeten de teams elkaar in een gezellig café.

Prijs: v.a. € 23,60 p.p.

The Hunt

Bij het stadsspel The Hunt is het zaak om onder de radar te blijven. Een groep bankovervallers is ontsnapt uit de gevangenis en proberen de kluizen in de stad te kraken. Je kruipt zowel in de huid van een crimineel als een jager. Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. In teams van maximaal 6 personen ga je met een tablet op pad. Op de tablet staat een plattegrond met daarop de kluizen en personages. De criminelen hebben als taak om zoveel mogelijk kluizen te kraken. Daarentegen krijgen de Hunters de opdracht om de criminele op te sporen en bij de kraag te vatten. Wie zijn de grootste criminelen of de beste Hunters? Ontdek het bij deze spannende citygame.

Prijs: v.a. € 15,00 p.p.

13 September 2021, Roel van TeamUitstapje