chevron_leftTerug naar overzicht

Leuke teamuitjes corona proof

Ook in deze tijd van corona zijn er voldoende teamuitjes die voldoen aan de richtlijnen, en juist in deze 1,5 meter samenleving het team dichter bij elkaar brengt. Wij bieden een aantal leuke corona proof teamuitjes aan waarvoor je soms zelfs niet eens de deur uit hoeft.

Foute bingoshow

Foute bingo is een perfect groepsuitje waarbij je buikpijn krijgt van het lachen! Tijdens de bingo wordt een spectaculaire show georganiseerd door twee jonge presentatoren. De bingo ballen worden afgewisseld met grappige opdrachtballen en leuke prijzen. 

Escape room binnen de deur

De escape room is volledig corona proof afgestemd. Tijdens de escape room ga je als team verschillende puzzels oplossen om vervolgens letterlijk de kamer te ontsnappen. Het thema van de escaperoom die op eigen locatie gespeeld kan worden is Maffia Gijzeling en kan geheel aangepast worden naar eigen moeilijkheidsgraad en spanningsgraad.

E-choppertocht door de Peel

Tijdens een ritje met de E-chopper kun je genoeg afstand bewaren. Individueel op een E-chopper kan de prachtige Peel bewonderd worden. Om vervolgens als team na een tocht in de buitenlucht weer bijeen te komen. De E-choppertocht kan gecombineerd worden met andere leuke teamarrangementen. 

Moorddiner

Deze activiteit kan op elke locatie gehouden worden waar de 1,5 meter afstand in acht gehouden kan worden; thuis, in een restaurant of op kantoor. Het moorddiner bestaat uit een heerlijk 3-gangen diner waarbij onze rechercheur langs komt met een heel vreemde moordzaak waarbij het hele team betrokken is. 

28 October 2020, Danique van TeamUitstapje