chevron_leftTerug naar overzicht

La Casa de Papel games

Wil jij de ultieme La Casa de Papel ervaring beleven? Wij hebben een tweetal games die volledig geïnspireerd zijn op deze populaire serie. Ervaar voor even het gevoel hoe het is om een bankrover te zijn. Meer weten over deze games? Lees dan deze blog.

VR Game

Wie denkt aan Netflix, denkt ook aan de serie La Casa de Papel. Tijdens deze spannende VR-game ervaar je voor even hoe het is om een bankrover te zijn en miljoenen in handen te hebben. Het spel start in het klaslokaal van El Professor. Vervolgens krijg je uitdagende puzzels en raadsels om op te lossen en wanen jullie de weg door de bank. Samenwerking is belangrijk om doelen te bereiken en hiervoor is de juiste communicatie en opperste concentratie nodig met deelnemers in zowel de echte als virtuele wereld. Het einddoel is het verlaten van de Koninklijke Munt. Verover de kluis en probeer met zoveel mogelijk geld te vluchten. In totaal bevat de VR-game 6 levels. Iedere ronde krijgt een andere deelnemer van het team de VR-bril op. Elke ronde kom je een stapje verder naar het Masterplan van El Professor. De levels zijn ook af te wisselen met gerechten. De perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Je kunt het spel combineren met een lunch, borrel of diner. Beleef een bijzondere Virtual Reality ervaring!

Escape game

Ben je op zoek naar een game vol verassingen om samen met vrienden, familie of collega’s te spelen? Kies dan voor de La Casa de Papel Escape Game. Het spel is geheel virtueel en vanuit thuis te spelen. Iedere speler downloadt een speciaal ontwikkelde app en ontvangt een dossier in La Casa de Papel thema. Je hebt geen begeleider nodig bij dit spel en na het inloggen kun je meteen starten. Via videobellen kun je overleggen binnen je team. In 90 minuten tijd ga je in virtuele teams de mysterieuze berichten van El Professor ontrafelen. Je krijgt allerlei raadsels, puzzels en mysterieuze berichten.

13 April 2021, Marly van TeamUitstapje