chevron_leftTerug naar overzicht

Knusse winteractiviteiten

1
0
Bedrijfsuitje
favorite
10
0
Bedrijfsuitje

Op Jacht naar de Mol

arrow_forward_ios
favorite
1
0
Bedrijfsuitje
favorite
2
0
Bedrijfsuitje
favorite

Zin om eens lekker knus met je vrienden of familie een activiteit te plannen? Dag zit je hier goed. Wij van TeamUitstapje hebben 3 lekker knusse activiteiten voor jullie uitgezocht, die jullie thuis lekker op de bank kunnen uitvoeren. Heerlijk toch?!

Online Grote Bingo Show

Zin in een hilarische Bingo op afstand maar toch met elkaar? Kies dan voor de Online Grote Bingo Show! Wie weet win jij wel onze lachwekkende prijzen! Even een middag of avond plezier met elkaar. De Online Grote Bingo Show is geschikt voor jong en oud! Speel mee met onze digitale bingokaarten. De eerste ronde starten wij met de ‘normale ronde’ en hierna gaan wij door met de altijd leuke muziekronde. Herken jij de liedjes? Een hilarische avond voor iedereen, met een swingende muziekronde en foute leuke prijzen. Een gezellige live quismaster van Uitjes en Eten!. Deze bingo duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur en zit vol met spelplezier voor iedereen!

Online moordspel

Iedereen mist in deze tijden de collega’s en vrienden. Het Online Moordspel is ideaal om het groepsgevoel te behouden en om toch nog contact te kunnen houden met je collega’s en/of vrienden. Via skype, mail en de telefoon spreek je mensen vaak kort en formeel en bij lange na niet iedereen! Leer tijdens dit meeslepende online moordspel je collega’s en/of vrienden op een andere manier kennen. Het online moordspel speel je vanuit thuis. Er is een moord gepleegd en jullie worden hiervan verdacht. Het is aan jullie om met behulp van het bewijsmateriaal jullie onschuld te bewijzen. Lukt het jullie om de juiste moordenaar te achterhalen? Jullie hebben geen tijd te verliezen!

The Fugitive’s Trail – Online Escape Game

The Fugitive's Trail. Drie mensen zijn op mysterieuze wijze verdwenen. De FBI tast in het duister en begint wanhopig te worden. De laatste verdwijning is namelijk één van hun eigen agenten! Vanaf het huis van de FBI agent is een geheimzinnig spoor achtergelaten van aanwijzingen en puzzels. De FBI heeft hulp nodig van buitenaf. Ga jij samen met je collega’s of vrienden de uitdaging aan om het mysterie op te lossen? Je kunt The Fugitive’s Trail spelen in teams van 2-6 personen met zoveel teams als je wilt. Het spel is Engelstalig en wordt gespeeld vanuit ieders eigen huis. Je maakt zelf de teams en van tevoren ontvang je een introductiemail met uitleg, inlogcodes en een warm-up puzzel. De teams zetten zelf een video call op met bijvoorbeeld Zoom, Teams of Skype. Vervolgens wijst het zich vanzelf hoe je het spel speelt en uiteindelijk het mysterie ontrafelt.

24 December 2021, Roel van TeamUitstapje