chevron_leftTerug naar overzicht

Inspiratie vakantieplannen

4
0
Bedrijfsuitje

Giethoorn Five O

arrow_forward_ios
favorite

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een vakantie in de lente of zomer? Ook in eigen land is er genoeg te beleven. Wij bieden diverse activiteiten, waarmee jij een unieke vakantie kunt beleven. Denk hierbij aan een boottocht of een andere activiteit aan het water van Otter Easy Houseboats. Alleen al het plannen kan vooraf al voor veel plezier zorgen. Ben jij op zoek naar iets unieks? In deze blog lichten we een bijzondere overnachting op het water uit.

Eigen huisboot
Altijd al eens willen overnachten op het water? Breng dan een nacht door op de Otter Easy Houseboat. Ga met een groep op avontuur in de Maasvallei. Je mag zelf wegvaren met deze huisboot zonder vaarbewijs. Spring het water in voor allerlei wateractiviteiten of vaar langs mooie plaatsen en jachthavens aan de Maas. Een aanrader is het zandstrand in haven de Spaanjerd. Op de boot kunnen circa 4 tot 6 personen verblijven.

Comfort M en Comfort XL
Er zijn diverse modellen huisboten beschikbaar, zoals de Comfort M en Comfort XL. M klasse is geschikt voor 4 personen. De Comfort XL is wat ruimer en geschikt voor 4 tot 6 personen. Er is goede verwarming aanwezig, warm water en een volwaardige badkamer. De XL variant heeft zelfs een bovendek.

Compact
De Compact klasse is voor 4 personen geschikt. Deze boot is een tiny house op het water. De Compact is klein, wendbaar en ideaal voor beginners. De boot beschikt over een uittrekbaar tweepersoonsbed, kleine keuken en wasruimte met toilet. Op het buitenterras bevindt zich ook een warme douche.

Luxboot
Wil je liever wat meer luxe? Kies dan voor de Luxboot. Een ruime huisboot die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan twee overdekte buitendekken, luxe badkamer incl. bad en een ruime eettafel voor 6 personen. Deze boot is alleen stilliggend verhuurd. Je verblijft in de pittoreske thuishaven De Spanjaard in Kinrooi. Deze plek is net over de grens in België.

Alle boten beschikken over een (klein) loungedek en watertrap. Vanuit de boot spring je zo het water in. Daarnaast is het heerlijk om een drankje te doen op eigen terras met prachtig uitzicht over de Maasplassen.

Prijs
De overnachting inclusief vaarpakket is mogelijk vanaf € 89,95 per persoon.

24 January 2022, Roel van TeamUitstapje