chevron_leftTerug naar overzicht

Hoe kun je middels een sterke verbinding de leukste digitale teamuitjes organiseren?

Tegenwoordig lijkt thuiswerken steeds meer de norm te worden. Steeds meer bedrijven zijn daarom in gaan zien dat een sterke verbinding cruciaal is om de voortgang van het bedrijf te waarborgen. Bepaalde sectoren kunnen nou eenmaal niet zonder een goede internetverbinding. Het aanleggen van zakelijk glasvezel lijken daarom steeds meer bedrijven te overwegen. Het is namelijk belangrijk dat je werknemers vooruit kunnen. Behalve dat een sterke verbinding van belang is bij werkzaamheden, vinden ook steeds meer teamuitjes plaats achter de laptop. Met een degelijke zakelijke glasvezel ben je in ieder geval verzekerd van een avond zonder slechte verbinding. Maar wat zijn nog meer de voordelen van een sterke verbinding op een digitaal teamuitje? We vertellen het je in dit artikel.

Razendsnelle en stabiele verbinding

Wanneer je een digitaal teamuitje organiseert, wil je natuurlijk niet dat het beeld regelmatig blijft hangen of dat de verbinding zelfs helemaal verbreekt. Met een verbinding via zakelijk glasvezel is dit verleden tijd. Je zult tijdens je digitaal teamuitje geen vertraging merken, waardoor je je lekker kunt focussen op de spelletjes tijdens het teamuitje. Daarom neemt zakelijk glasvezel de angst dat het internet uitvalt ook weg. Dus als je met je collega’s een gezellig potje 30 seconds online aan het doen bent, hoef je geen zorgen te maken dat de verbinding eruit vliegt.

De optie: NDIX

Om te zorgen voor een betrouwbare verbinding tijdens het teamuitje kun je als bedrijf ook nog kiezen voor breedband via het NDIX-netwerk. Met een NDIX verbinding heb je razendsnel internet waarmee je op hoge kwaliteit kunt videobellen met je collega’s. Ideaal als je tijdens het teamuitje regelmatig in verschillende meetings samenkomt. Daarnaast is een verbinding via NDIX uiterst betrouwbaar. Mocht er toch iets misgaan, kun je NDIX makkelijk bereiken doordat toegewijde support en persoonlijke ondersteuning centraal staan.


Het hebben van een goede en betrouwbare internetverbinding is voor ieder bedrijf dat zijn werkzaamheden voor het grootste gedeelte online uitvoert, van levensbelang. Je wilt als bedrijf natuurlijk vooruit en een slechte internetverbinding moet hierin niet de spelbreker zijn. Behalve dat sterke internetverbinding cruciaal is voor werkzaamheden, is het ook handig om tijdens een digitaal teamuitje een stabiele verbinding te hebben. Het uitkiezen van de juiste verbinding kan soms een lastige keuze zijn, aangezien het aanbod groot is. Het belangrijkste is om te kijken welk type verbinding het beste bij het bedrijf past.

06 July 2021, Leon van Lequal