chevron_leftTerug naar overzicht

Groepsuitjes in Eindhoven

0
0
Bedrijfsuitje
favorite
6
0
Familiedag
favorite
2
0
Bedrijfsuitje

Ik hou van Holland

arrow_forward_ios
favorite
17
12
Bedrijfsuitje
favorite

Ben jij op zoek naar een groepsuitje vol Brabantse gezelligheid? Dan ben je in Eindhoven aan het juiste adres. Wij hebben een aantal toffe uitjes geselecteerd en deze op een rijtje gezet. Na het lezen van deze blog hoef je niet meer te brainstormen over een gezellige activiteit, want wij hebben het al voor jou uitgedacht. Hieronder een selectie uitstapjes geschikt voor een personeelsfeestje, familiedag of bedrijfsuitje.

The Maze

Op zoek naar een originele outdoor groepsactiviteit? Ga dan voor het stadsspel ‘The Maze’ en dwaal je door een virtueel doolhof. Via leuke en pittige opdrachten kom je steeds dichter bij de uitgang, of raak je juist verder van het padje. ‘The Maze’ is het perfecte low budget uitjes om samen met een kleine groep vrijgezellen, vrienden, familie of collega’s te spelen in een leuke en gezellige stad als Eindhoven. Deze citygame speel je in verschillende teams van circa 5 personen, die tegen elkaar strijden om de winst. In precies 2,5 uur moet je uit het labyrint zien te ontsnappen door 6 opdrachten uit te voeren die 6 escapecodes opleveren. Daarnaast zijn er ook nog listige bonusopdrachten. Alleen de juiste oplossingen leveren punten op en het team met de meeste punten wint ‘The Maze’! Je speelt het spel met je eigen smartphone. Via Google Maps wandel je naar de verschillende locaties. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer.

Paintball

Paintballen blijft een populair groepsuitje. Er zijn zowel indoor als outdoor mogelijkheden voor dit toffe schietspel. Outdoor paintball is de uitdagende en realistische vorm van paintball. In de frisse openlucht is er veel ruimte om te duiken, rennen en schuilen. Op het paintballveld liggen talloze objecten klaar waar je dekking kunt zoeken en tactisch je tegenstander kunt flanken. Klim in een uitkijkpost om je teamleden dekking te geven of tijger door enorme rioolbuizen om je tegenstanders te verassen. Maak je in ieder geval klaar voor een onvergetelijk potje paintball. Om het uitje compleet te maken wordt ook alle catering verzorgt. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee en een snack of uitgebreid diner. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Quad rijden

Klaar voor een spectaculaire ervaring? Boek dan nu ons quad rij uitje! Rijd met een quad over schuine hellingen en moeilijke obstakels! Ga de uitdaging aan en neem het op tegen je vrienden, familie of collega’s. Voor het quad rijden heb je geen ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en veel lef. Ga jij vol gas? Na een warm welkom ga je naar het terrein. De instructeur vertelt hoe de dag er uit komt te zien en zal een deskundige uitleg geven over de quads. Nadat iedereen de quad onder de knie heeft ga je het uitdagende quad parcours op. Om zo goed mogelijk de quad onder de knie te kunnen krijgen ga je op de baan in Eindhoven eerst over het behendigheidsparcours. Daar leer je goed sturen zodat je alle obstakels kunt vermijden. Nadat je de wipwap, slalom, schuine helling en scherpe bochten hebt doorstaan, kun je nog even los op de vrije quad baan.

04 November 2021, Roel van TeamUitstapje