Ben je op zoek naar een duurzaam uitje? We maken steeds meer bewuste en duurzame keuzes, ook bij het uitzoeken van een teamuitje. Er zijn genoeg groene activiteiten mogelijk voor jong en oud. Ben je op zoek naar een toffe én groene activiteit? Wij zetten 3 duurzame groepsuitjes op een rijtje.

  1. Win voor de voedselbank!

    Wil je een groen uitje organiseren én een goed doel ondersteunen? Kies dan voor deze teambuilding. Ook in Nederland zijn er veel mensen waar we het niet van verwachten hebben weinig te besteden waardoor ze nauwelijks voldoende voedsel kunnen kopen voor het gezin. Voor deze gezinnen staat gelukkig de Voedselbank klaar. Bij dit uitje ga je met je team een spel spelen gericht op Food & Beverage, Milieu en Biologisch. Je leert jouw stad weer op een nieuwe manier kennen. Met de vragen kun je producten winnen, later worden deze producten aan de Voedselbank overhandigd. Steek de handen uit de mouwen en steun de Voedselbank!

  2. Kamelenmelkerij Smits

    Meer weten over de voedselketen? Neem dan een bezoek aan Kamelenmelkerij Smits. Dit is de enige Kamelenmelkerij van Europa. Naast dat ze er meer dan 100 kamelen hebben, is er van alles te doen, voor alle leeftijden en groepssamenstellingen. Je krijgt een rondleiding waarbij je veel leert over deze bijzondere dieren. De kamelen kun je aaien, voeren, de fles geven en zelf boven op de kamelen zitten. Natuurlijk is er ook tijd om de melk zelf te proeven. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het spel kameelschieten, maar ook kun je je eigen Bossche Bol maken, zelf kamelenijs maken, of klimmen en klauteren in de stallen.

  3. Toeren

    Wil je de Nederlandse natuur ontdekken? Er zijn genoeg duurzame vervoersmogelijkheden om heerlijk te toeren. Denk hierbij aan elektrische voertuigen als: e-chopper, eco-scooters, de swingtrike en ga zo maar door. Deze activiteit is ideaal voor zowel grote als kleine groepen. Verken de omgeving, stop bij de leukste plekjes, gezelligste restaurantjes en terrasjes. Kies een toffe route en ga samen op pad!

Wij wensen je heel veel plezier bij het verantwoord uitje!

28 November 2020, Danique van TeamUitstapje