chevron_leftTerug naar overzicht

Gezellige en leerzame workshops

0
0
Bedrijfsuitje

Cold Case

arrow_forward_ios
favorite
1
0
Bedrijfsuitje

Het Geheim van de Baron

arrow_forward_ios
favorite
7
0
Bedrijfsuitje

Tandem Challenge

arrow_forward_ios
favorite
0
0
Bedrijfsuitje

Expeditie Robinson

arrow_forward_ios
favorite

Je bent natuurlijk nooit te oud om te leren! Dit motto staat centraal bij onze blog over ‘gezellige en leerzame workshops’. Daarom hebben wij een paar leuke en ludieke workshops uitgezocht voor personeelsfeestjes of groepsuitjes. Lees ons blog voor inspiratie en ontdek de leukste workshops.

 

Bob Ross schilderworkshop

Een Bob Ross schilderworkshop betekent gezelligheid en plezier. Deze activiteit is ook ideaal als teambuilding. Stap voor stap maak je je eigen landschapsschilderij in de karakteristieke Bob Ross stijl. De Bob Ross ‘’Joy of Painting’’ methode heeft bewezen dat iedereen kan schilderen. Jouw locatie wordt omgetoverd tot een professioneel schildersatelier. Dit kan je eigen bedrijf zijn of een externe locatie. Een compleet atelier met tafelezels en verf wordt klaargezet op eigen locatie. Onze ervaren Bob Ross gecertificeerde instructeur weet precies hoe hij iedereen kan begeleiden om tot een gewenst resultaat te komen. Een beetje blauw hier, een beetje groen daar en je krijgt een prachtig door jouzelf gemaakt landschap schilderij. Het kunstwerk krijgt gegarandeerd een mooi plekje in jouw huis! 

Graffiti workshop

Een graffiti workshop is leuk voor iedereen en geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu een teamuitje, vrijgezellenfeest, school/BSO activiteit of kinderfeestje is, een graffiti workshop staat garant voor plezier en creativiteit. Voor iedere gelegenheid is het mogelijk om een speciaal op maat gemaakt programma samen te stellen. Deze activiteit is op iedere gewenste locatie in Nederland en België mogelijk. De benodigde spullen worden allemaal bij jou geleverd. Zowel de deelnemers als de omgeving blijft schoon door alles netjes af te dekken en beschermende kleding aan te bieden. Het graffiti kunstwerk mag je uiteraard ook houden, leuk om thuis of op kantoor op te hangen!

Workshop met roofvogels en uilen

Onder begeleiding van een professionele valkenier beleef je een onvergetelijke vriendendag, groepsuitje of bedrijfsuitje. De workshop met roofvogels en uilen kan op zowel op een van onze locaties als op jouw eigen locatie georganiseerd worden. Deze workshop wordt uitgevoerd door een team ervaren valkeniers met behulp van een heel team aan verschillende roofvogels. Hierdoor garanderen wij dat alle deelnemers ruim voldoende tijd krijgen om met de vogels te werken.

15 October 2021, Janine van TeamUitstapje