chevron_leftTerug naar overzicht

Genieten van de laatste zomerzon?

De zomervakantie is voorbij en het weer wordt steeds minder. Gelukkig kun je nog genieten van de laatste zomerdagen met een aangenaam zonnetje. Dan is het heerlijk om nog de natuur in te trekken of een boottochtje te maken. In eigen land zijn er nog genoeg mooie plekken om te verkennen. Ga op verkenning in de natuur, een bootje varen of ga samen touren. Genoeg manieren om diverse plekjes in Nederland te leren kennen. Ben je op zoek naar inspiratie? In deze blog zetten we een aantal toffe teamuitjes op een rijtje.

Expeditie Adventure

Gelegen aan het Kurenmeer een prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch kun je fantastische uitjes organiseren. Hier zijn diverse uitjes te organiseren voor jong en oud. Een populaire optie is Biesbosch Adventure. Het programma kan volledig op maat aangeboden worden. Beleef de volledige Biesbosch Adventure ervaring door een gevarieerd programma op te stellen. Denk hier bij aan het racen op onze quads over het zand en door de modder, kano varen of suppen door het Nationale Park. Daarnaast is er de mogelijkheid om te lasergamen in de natuur. Ook zijn er een aantal teambuildingsopdrachten zoals High Team Adventure. Hierbij ga je samenwerken op een hoogte van 12 meter. Daarna kun je een vrije val van 12 meter maken. Er zijn nog veel meer avontuurlijke activiteiten mogelijk waarbij de adrenaline door het lijf giert! Ben jij klaar voor het avontuur?

Escape Varen

Een boottocht vol spanning en plezier! Ontraadsel de versleutelde gegevens en ga de uitdagingen aan tijdens Escape varen. Ontcijfer door het plassengebied allerlei geheime codes. Door samen te werken en een bijzondere strategie kun je de hints verwerken. Ieder aan boord heeft een eigen taak. Met behulp van een GPS en een fluistersloep leer je het prachtige gebied Nieuwkoopse Plassen kennen. Je kunt je ook laten varen door onze schipper in een mooie zwarte Stormer-sloep. Na afloop kun je kiezen voor een ambachtelijk bereide BBQ op het terras met geweldig uitzicht over de plas. Het spel is ook in het Engels en Duits mogelijk.

Kever Cabrio Rally

Altijd al het ultieme gevoel van de jaren ’60 en ’70 willen beleven? Huur dan een Retro Beetle Cabrio en verken het Groene Hart. Om extra te genieten van de laatste zomerzon is het heerlijk om in een open auto te rijden. De combinatie van navigeren, opdrachten en een hilarische prijsuitreiking zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Je krijgt een leuke puzzeltocht door het Groene Hart, waarbij je een leuke route aflegt en veel te zien krijgt. Het is mogelijk om bij een aantal toffe plekken een pitstop te maken, zoals een boerderij met biologische landwinkel. Hier zijn verse producten zoals melk, kaas en ijsjes te koop. Ook is het mogelijk om een samengestelde picknickmand mee te nemen en tijdens de rit een rustige plek op te zoeken waar je kan genieten van de goed gevulde mand.

Have fun!

31 August 2020, Marly van TeamUitstapje