Wij bieden de leukste uitstapjes voor een dagje of weekendje weg in Groningen. Een mooie plek om te dwalen in de stad of actief bezig te zijn in de natuur. Ervaar de energie van de stad wanneer je vanaf de Martinitoren over de daken uitkijkt met eeuwenoude straten. Een stad vol cultuur, historische monumenten, leuke winkelstraten en smaakvolle restaurants. Kortom: een plek waar genoeg groepsuitjes te vinden zijn. Lees hieronder de leukste uitstapjes van Groningen.

 1. Bubbelbal & Archery Attack

  Op zoek naar een hilarisch spel? Ga dan bubbelvoetballen en daaropvolgend Archery Attack spelen op ons terrein in Groningen. Je begint met bubbelvoetbal. Bewapend met een grote bubbel ga je beukend, rollend en vallend voetballen. Een uur lang lekker tegen elkaar aan knallen en lachen. Daarna pak je bogen en helmen en ga je een uur meerdere spelvarianten met pijl en boog uitvoeren. Een diverse dag vol actie en plezier!

 2. Captured

  Tijdens dit spel gaan we terug naar de Heineken ontvoering. De heer Heineken is ontvoerd en als groep detectives is het aan jullie de taak om hem terug te vinden. Niet alleen moet je op zoek gaan waar hij zich bevindt, maar ook is het jullie taak om het verdwenen losgeld terug te krijgen. Door middel van raadsels ga je op pad om uiteindelijk Heineken uit de benarde situatie te helpen. Onderweg moeten jullie kluizen open en verschillende mysteries oplossen. Je krijgt 1,5 uur de tijd om de heer Heineken terug te vinden. Dit spel vindt zowel indoor als outdoor plaats. 

 3. Expeditie Robinson

  Klaar voor de test voor stoere vrouwen en mannen? Ervaar hoe het is om onder druk samen te werken bij afwisselende proeven. In teams ga je strijden voor de winst, dus teamwork is essentieel. Bij elke proef zijn er verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Denk hierbij aan aspecten als samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen. Net als op TV ga je allerlei opdrachten uitvoeren zoals roeien, vuur maken en boogschieten.

   

Veel plezier in Groningen!

24 August 2020, Janine van TeamUitstapje