chevron_leftTerug naar overzicht

Geniet met jouw team van een compleet verzorgde BBQ

Geniet met jouw team van een compleet verzorgde BBQ. 

Of je er nu mee begint of eindigt, een BBQ maakt jouw teamuitje gegarandeerd een succes!

Gezellig bijpraten met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje, dat is nooit een slecht idee toch?

Het assortiment van A-Z is perfect voor het gehele gezelschap; zowel voor vlees- en visliefhebbers als voor de vegetariër. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het kindermenu. Zo is er voor iedere wat wils. 

Wanneer je kiest voor een A-Z BBQ kun je zorgeloos genieten. Alles wordt namelijk van A tot Z voor jou en je team geregeld. De BBQ wordt op locatie gebracht en zelfs de afwas wordt weer meegenomen. Een fantastische ervaring!

Liever gourmetten? Natuurlijk!

Ook wanneer je liever gaat gourmetten met je team ben je bij A-Z aan het juiste adres! Je kunt dan samen genieten van de heerlijkste hapjes. A-Z stelt voor jouw groep een op maat gemaakt gourmetpakket samen. Gourmetten is ideaal als jij liever geen rekening houdt met het weer, het is namelijk zowel binnen als buiten mogelijk.

Onmisbaar bij een teamuitje is naast het eten, de dranken. Ook dit is mogelijk om bij je pakket te bestellen! Zo kun je eenvoudig alles in 1x bestellen. 

Zit je liever niet stil? 

Ook voor jullie is er een uitkomst met de verschillende BBQ- en gourmet recepten. Zo kun je voor het eten gezellig samen de verschillende recepten proberen, zodat je daarna nog meer genot hebt van je eigen kookkunsten! De recepten zijn eenvoudig beschreven zodat iedereen er mee uit te voeten kan komen. De recepten zorgen ervoor dat jij geen standaard BBQ hebt!

Tip! Met een grote groep is het extra leuk om in teams te werken en er een kleine competitie van te maken. Welk team rijgt als eerste 50 Barbecue worst spiezen? En welk team gaat er met de winst vandoor voor de lekkerste vegaburger van kikkererwten? 

29 April 2020, A-Z Barbecue