chevron_leftTerug naar overzicht

Geef elkaar complimenten!

Vandaag is het Nationale Complimentendag! Wil je iemand écht blij maken op deze bijzondere dag? Zeg dan iets aardigs tegen een vriend, collega of familie. Het geeft namelijk een positief en bindend effect. Sterker nog: zeggen wat je goed doet heeft meer effect dan kritiek geven. Lees onderstaande blog voor meer informatie over de complimentenworkshop.

Complimentenworkshop

Tijdens een speelse workshop leer je complimenten geven en ontvangen. Middels diverse interactieve oefeningen bekijk je complimenten vanuit allerlei kanten. Daarnaast komen de drie onderdelen van een krachtig compliment aan bod. Je leert originele complimenten te geven met groots effect. Oefeningen die je gaat uitvoeren zijn: positief roddelen, foute-complimentengrabbelton, ja-en i.p.v. ja-maar, OMA en de hot seat. Vervolgens ga je aan de slag om complimenten te schrijven voor anderen. De oefening wordt afgesloten door iedere persoon in het zonnetje te zetten.

Deelname

Je kunt deze luchtige en leerzame workshop inzetten tijdens een teamuitje, heisessie, teambuildingof een andere gelegenheid naar keuze. De activiteit is voor zowel grote als kleine groepen geschikt. De workshop is in heel Nederland op eigen locatie mogelijk.

Resultaten

Na afloop heb je samen de volgende resultaten bereikt:

-          Je weet hoe je goede complimenten kunt geven.

-          Je hebt lol, krijgt waardering en neemt kennis mee waar je altijd wat aan hebt.

-          Je ervaart het positief en verbindend effect van complimenten: het verhoogt motivatie, plezier en verlaagt (werk)stress.

-          Met minimaal 2 krachtige complimenten op zak ga je naar huis.

De kracht zit hem natuurlijk ook in het doorzetten van de complimenten na de workshop. Dit bevordert namelijk op de lange termijn jullie band en samenwerking.

Prijs

Tot 8 personen kost de workshop € 299,00. De meerprijs bij meer dan 8 personen start bij € 25,00 per persoon. Hoe meer personen, hoe lager de meerprijs. Daarbij komen vervoerskosten die gerekend worden vanuit regio Utrecht.

Fijne complimentendag!

01 March 2021, Janine van TeamUitstapje