chevron_leftTerug naar overzicht

Familiedag organiseren

Binnenkort de familiedag op de planning staan? De kinderen kijken uit naar een dag spelen. De ouders kijken uit naar een dag vol ontmoetingen. Opa en oma kijken al het hele jaar uit naar deze dag. Wij bieden de leukste groepsuitjes voor jong en oud.

Activiteit kiezen

Ben jij dit jaar aan zet om de familiedag te organiseren? Dat is nog een hele klus! TeamUitstapje helpt je verder om een leuk uitje te regelen. Er moet nog heel wat gebeuren voordat het zover is. Dankzij onze talloze ideeën en activiteiten regel jij een onvergetelijke familiedag. Wij zetten de leukste uitjes voor je op een rij:

Escape the City

Een populaire acitiviteit is een combinatie tussen een escaperoom en city tour, genaamd Escape the City. Maak op een nieuwe manier kennis met de stad, beantwoord de puzzels en maak kennis met de highlights die de stad te bieden heeft. Met als doel te ontsnappen aan de stad! Durf jij de uitdaging aan?

Varen

Gezellig samen varen en ook nog wat zien van de omgeving. Dat kan met een leuke boottocht! Wij bieden verschillende activiteiten van een sloeptocht tot een themaboot. Vooral de tochten door de Biesbosch zijn een echte aanrader. Op dit moment zijn de challenges ook populair. De deelnemers gaan zelf met de boot varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. Je wordt in groepen verdeeld en vertrekt met een eigen elektrisch aangedreven sloep. Een leuke activiteite voor alle leeftijden.

Lipdub

Zijn jouw neefjes, nichtjes, ooms en tantes soepel in de heupen? Samen maken jullie de unieke beelden playbackend op een bekend liedje. Een lipdub is één shot waarin de camera een bedachte route aflegt. Samen bedenk je een creatieve invulling met als doel een tof filmpje maken. Het is een hele leuke activiteit om samen uit te voeren en vervolgens is het filmpje een leuke aandenken van de dag.

Survivallen

Op zoek naar een uitstapje met avontuur in de natuur? Dan hebben wij een aantal leuke survival opties voor jou. Survivallen in de Ardennen, Biesbosch of Beekse Bergen. Survival is een actief uitstapje met verschillende hindernissen die je aflegt in de natuur. Let op: survivallen is niet geschikt voor alle leeftijden. De hindernissen variëren van touwbruggen tot houthakken. De lengte van de parcoursen is afhankelijk welke survival tocht je kiest. Laat het avontuur maar beginnen!

Nog meer familiedag ideeën

Zijn bovenstaande activiteiten niet wat je zoekt? Kijk dan verder op onze website voor nog meer familiedag ideeën. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor de familiedag? Lees dan deze blog met familiedag tips in Den Haag.

14 October 2019, Janine van TeamUitstapje