chevron_leftTerug naar overzicht

Escape games

Dit is het perfecte uitstapje om de teambuilding binnen jou team of bedrijf wat op te krikken! Bij deze escape-game is de groepsdynamiek binnen je team erg belangrijk. Alleen met een goede teamgeest tussen jou en je team creëren jullie een grote kans alle raadsels en puzzels op te lossen en steeds dichter bij de overwinning te komen. Benieuwd naar de speluitleg? Lees dan nu verder!
12
0
Bedrijfsuitje
share favorite
10
4
Vrijgezellenfeest
share favorite
share favorite
Escape The Beach
Slagen jij en je team erin de beruchte Jack Sparrow tijdig te vinden voordat de hele stad een puinhoop wordt?
De welbekende Jack Sparrow is ontsnapt! Dit nadat hij kort na afloop van zijn laatst opgenomen film is vastgezet in een gesticht. Gelukkig is de veelbesproken man tijdens zijn ontsnapping niet erg zorgvuldig geweest. Hierdoor heeft hij zijn bewijsmateriaal en sporen niet uitgewist. Het startpunt van de zoektocht is de gesloten afdeling. M.b.v. de achtergelaten spullen van de voortvluchtige, de opgeloste raadsels en puzzels proberen jullie op tijd alle codes en aanwijzingen te vinden.

Escape The City
Los met je team alle raadsels en puzzels op om zo snel mogelijk de uitweg te vinden. Een goede teambuilding/teamgeest is erg belangrijk bij deze activiteit, alleen dan maak je namelijk een goede kans op de overwinning. Met behulp van een goede samenwerking tussen jou en je team proberen jullie alle puzzels en raadsel op te lossen om zo de uitweg van de escape te vinden. Escape The City vindt plaats in de binnenstad, bij slecht weer is het echter ook mogelijk deze activiteit op een horecalocatie uit te voeren. 

Escape The Chain
Escape The Chain is een variant van een escape room, Bij dit escape-spel kan alleen de doldwaze kapitein Jack Sparrow de vastgeketende deelnemers losmaken van de ketting. Alleen waar hangt Jack Sparrow uit? Dat is dan dus ook de opdracht van het spel. Vastgeketend aan een ketting dwaal jij ergens door de straten van de stad op zoek naar Jack. Door middel van het volgen van verschillende aanwijzingen en het oplossen van raadsels en puzzels zet jij met je groep de zoektocht in naar kapitein Jack Sparrow om vervolgens los gemaakt te worden van de ketting. 

Eigen locatie
Heb jij toch liever de behoefte om een van deze bovengenoemde escape rooms op een andere locatie uit te voeren? Ook dat is mogelijk! Deze escape rooms zijn ook in andere steden, parken of andere gebieden te spelen in de randstad.
Bij vragen, graag informeren naar de mogelijkheden!
20 May 2022, Peer van TeamUitstapje