Er tussenuit met de Carnaval?

Er tussenuit met de Carnaval?

5 februari 2020

In februari feesten de Brabanders en Limburgers er weer op los tijdens de Carnaval. Als je geen carnavalsvierder bent is dit ook een heerlijke tijd om een dag of weekend weg te gaan. Even ontsnappen aan de drukte van carnaval? Wij bieden de leukste activiteiten door heel Nederland.

Virtual Reality

Stap in de racesimulator en vlieg met grote snelheid over het F1 circuit, versla zombies of beleef de spannendste achtbanen. De meest populaire experience is het balanceren op een smal plankje op grote hoogte tussen de wolkenkrabbers. Het is ook mogelijk om VR te ervaren op je eigen locatie. Durf jij het aan?

High tea workshop

Maak een eigen etagère met high tea hapjes. Je begint met kopjes, glazen, vazen, borden en schoteltjes zelf de etagère samen te stellen. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van zoetige en hartige hapjes. Denk hierbij aan brownies, sandwiches en cupcakes. Wanneer alle hapjes gereed zijn kun je lekker gaan genieten van het eten en de gezellige sfeer.

Walking dinner

Leer de mooiste plekken van de stad kennen en geniet van een Walking Dinner driegangendiner. Tussen de gangen door zie je de omgeving.  Je wordt begeleidt door een professionele gids die u de mooiste plekjes van de desbetreffende stad laat zien. Op verzoek lopen we ook even langs bijzondere punten die u vooraf aangegeven heeft. Bovendien is het mogelijk om voor een meerprijs verschillende vervoersmiddelen in te zetten zoals bijvoorbeeld een waterfiets (in de zomer) of een rondvaartboot.Auteur: Jarno van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4