Ben je op zoek naar een spel die ook Engelstalig mogelijk is? Ben je bijvoorbeeld met een internationaal gezelschap of spreken niet alle werknemers in jouw bedrijf Nederlands? Kies dan voor een van onze toffe games die volledig Engelstalig zijn. Wij hebben een aantal bedrijfsuitjes die in meerdere talen mogelijk zijn opgesomd.

Escape game

Zoek je een escape room waar je niet voor de deur uit hoeft te gaan? Kies dan voor de Escape Game en ga op onderzoek naar drie personen die op een mysterieuze wijze zijn verdwenen. Zelfs de FBI tast in het duister en begint wanhopig te worden. De laatste verdwijning is namelijk een van hun eigen agenten. Er is een geheimzinnig spoor achtergelaten bij het huis van de verdwenen FBI-agent. Samen met collega’s, familie of vrienden ga je de uitdaging aan om de verdwijning op te lossen. Het spel is Engelstalig en ook vanuit thuis te spelen via Zoom, Teams of Skype. Voor aanvang krijg je een introductiemail met daarin de uitleg, inlogcodes en een warm-up puzzel. Naast het spel The Fugtive Trail zijn er ook escape games mogelijk om alleen met het gezin te spelen. De games zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Belangrijk: de games zijn alleen in het Engels mogelijk.

Augmented Reality Game

De lijn tussen de virtuele wereld en de echte wereld zijn door de jaren heen steeds meer vervaagt. De echte wereld kun je ook combineren met computer gegenereerde content middels Augmented Reality. Een hersen krakend dinerspel waarbij je in teamvorm de strijd aangaat. Je gaat raadsels, codes en puzzels samen oplossen om punten te scoren. Alleen door teamwork en scherp te blijven ben je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen. Het is belangrijk om een goede tactiek te gebruiken en scherp te blijven tijdens het spel. Aan het einde wordt het winnende team bekend gemaakt. Het is mogelijk om deze game in het Engels of in het Frans te spelen.

Hacked

Momenteel is een grote groep hackers bezig met de grootste identiteitsfraude ooit. Ze zijn op zoek naar persoonsgegevens van onschuldige burgers. De hackers beschikken over geheime locaties over de hele wereld. De gegevens worden gebruikt voor toegang tot alles wat ze maar willen, vervolgens rekenen ze niet af. In rap tempo stapelen de rekeningen zich op. Ze hebben het voornamelijk voorzien op Giethoorn, door het groeiende aantal toeristen. Veel bezoekers worden slachtoffer door fraude. De game Hacked is ook uit te breiden met een fluisterboot of kano. Hiermee ga je Giethoorn vanuit het water verkennen. Ook kun je de dag nog aanvullen met een game genaamd The Bomb. Hierbij moet je binnen 50 minuten zoveel mogelijk bommen onschadelijk maken. Om de dag af te sluiten zijn er allerlei mogelijkheden namelijk: een Build-Your-Own-Burger drie gangenmenu, uitgebreide barbecue of een high tea/wine/beer/burger.

Walking Diner

Wil je een uitje combineren met een heerlijk diner? Kies dan voor een Walking Diner. Je kunt deze activiteit met allerlei uitjes combineren: Wie is de Mol, Deal or No Deal, City GPS tocht, moordtocht CSI Coldcase, City game The Phone, The Target, Levend Monopoly, Beat de Mol, Kolonisten van Catan, Crazy 88, City Experience, de Pelgrimscode, Cluedo, Jacht naar de Macht, Straatgolf, Peking Express, City Risk en meer! De spellen doe je door de Walking Dinner heen. Je begint met een voorgerecht en vervolgens krijg je uitleg over een van de spellen. Na de eerste etappe ga je genieten van het hoofdgerecht. Daarna ga je aan de slag met de tweede etappe die afgerond wordt met een heerlijk dessert. Na het dessert volgt de prijsuitreiking. Het spel is op een willekeurige locatie te spelen in Nederland, België of Duitsland. De spellen zijn ook in het Engels te spelen.

Have fun!

04 March 2021, Janine van TeamUitstapje