chevron_leftTerug naar overzicht

Een gezellig groepsuitje: Elektrisch voertuig huren

Wil je graag een omgeving verkennen? Kies dan voor een tour met een elektrisch voertuig. Een gezellig en duurzaam groepsuitje. Denk hierbij aan een E-Scooter, E-Chopper of een elektrische Tuktuk. Stippel een route uit, bezoek de leukste plekjes en maak tussendoor een stop bij een terrasje. Er zijn diverse elektrische voertuigen beschikbaar voor een toertocht. In deze blog komen een aantal duurzame uitjes aan bod.

Nozems on Tour

Ga terug in de tijd door te rijden op een vintage E-Bike zoals de echte Nozems. Ze genoten van de vrijheid, plezier op straat en in uitgaansgelegenheden. Daarnaast deden ze niets liever dan de hele dag rondtoeren om uiteindelijk te eindigen in hun lievelingscafé voor een biertje. Huur een e-bike: deze tocht start bij de Vermaekerij in het dorp Maasbree (Noord-Limburg). De toertocht is ongeveer 27 kilometer en gaat door allerlei mooie dorpen in de omgeving. De route duurt ongeveer 2,5 uur. Aanvullend is het mogelijk om heerlijk te eten bij de Vermaekerij. Je hebt keuze uit: pizza, sushi en grillgerechten. Ook zijn hier nog een aantal toffe activiteiten aanwezig zoals bowling, jeu de boules, shuffle en een VR Escape Room. Alle elementen voor een onvergetelijke dag zijn aanwezig!

E-Chopper

Beleef een ontspannen en vooral erg leuke rit op een E-Chopper. Kies voor een mooie route door Noord-Holland en verken de omgeving. De voertuigen zijn op elke gewenste locatie in Noord-Holland af te leveren en op te halen. Je kunt dus zelf kiezen waar je wilt opstappen en waar je de route wilt eindigen. Op eigen tempo kun je de omgeving en bijzondere plekken ontdekken. Genieten van de afwisselende natuur, oer-Hollandse dorpen, weide Polderlandschappen, havenplaatsen en authentieke stadjes in Noord-Holland. Het huren van een E-Chopper is niet alleen een leuke, maar ook een groene activiteit.

E-Scooter

Wil je een heerlijk dagje touren op een elektrische scooter? Kies dan voor de Scooter Experience. De vier routes gaan door het Waterland gebied, dat zich uitstrekt van Durgerdam tot Volendam. Je krijgt een routekaart met leuke tips mee, zodat je langs de leuke hotspots en bezienswaardigheden kunt rijden. Bezoek oer-Hollandse dorpjes, oude molens en rijdt langs dijken en meren. Onderweg kunt u een stop maken bij een terrasje in Volendam, Monnickendam of een bezoek brengen aan de Zaanse Schans voor een drankje of heerlijke lunch. Onderweg zijn er ook verschillende originele activiteiten waarmee je de scooterrit kunt combineren. Denk hierbij aan een ouderwetse foto in een Volendams kostuum, een workshop palingroken of het bezoeken van een bierbrouwerij. In de omgeving is er genoeg te beleven.

Tuktuk

Heb je altijd al willen rondrijden in Tuktuk? Je hoeft niet naar het verre Thailand om deze unieke ervaring te beleven. Het is ook mogelijk om de tocht uit te breiden met een puzzel rally, ook wel de GPS Tuk Tuk Challenge genoemd. Als team ga je op zoek naar GPS-punten op het Brabantse platteland. In de Tuktuks zitten navigatiesystemen gebouwd. Gedurende de middag kom je de andere teams tegen. Wanneer je op de juiste locatie bent aangekomen is de volgende uitdaging om de opdracht te vinden. Eenmaal gevonden parkeer je de Tuktuk veilig langs de weg en ga je de teamopdracht oplossen en uitvoeren. De opdrachten zijn voornamelijk gericht op gezelligheid. Het verschilt van lastige puzzels tot leuke speurtochten en het beantwoorden van vragen of het maken van een originele teamfoto. Het team met de meeste punten wint!

27 May 2021, Janine van TeamUitstapje