chevron_leftTerug naar overzicht

Een blik op de toekomst

Op onze website hebben wij diverse Virtual Reality activiteiten. Virtual Reality wordt als afkorting ook wel VR genoemd. Door deze techniek waan je jezelf in een compleet andere werkelijkheid, alleen maar door het dragen van een speciale bril. VR is ideaal voor een familiedag, groepsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Heb jij Virtual Reality nog nooit ervaren en wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog.

Wat is Virtual Reality?

Het is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Bij het dragen van een speciale VR-bril bevind je je in een virtuele omgeving. Je ervaart ook diepte wat maakt dat je in 3D een omgeving naar keuze kunt beleven. Sensoren houden de bewegingen van je hoofd bij, waardoor de VR-omgeving met je meebeweegt. De ervaring wordt nog realistischer als meerdere zintuigen worden geprikkeld. Denk hierbij aan geluid, geur of het voelen van wind. Het is mogelijk om fictieve of realistische VR ervaringen op te doen. Denk bij een realistische ervaring aan een formule 1 race, waarbij je als een echte coureur achter het stuur gaat zitten. Een fictieve beleving is een onderwaterwereld waarbij je walvissen kunt aaien. Alles is mogelijk en niets is te gek!

Wat is er mogelijk met Virtual Reality?

Je kunt allerlei ervaringen opdoen die in het echte leven niet mogelijk zijn. Wij bieden diverse toffe activiteiten met Virtual Reality zoals teambuilding games, individuele games of een Formule 1 ervaring. Buiten dat Virtual Reality zorgt voor amusement kun je er nog veel meer mee. Denk hierbij aan de gezondheidszorg, waarbij er operaties geoefend kunnen worden of psychisch klachten als hoogtevrees of vliegangst behandeld kunnen worden. Met Virtual Reality kunnen we nu en in de toekomst van alles mogelijk maken. 

Waar kan ik Virtual Reality ervaren?

Wij bieden verschillende VR activiteiten door heel Nederland aan, waarbij je op diverse manier in contact komt met Virtual Reality. Een aanrader is de VR Boxx in Meijel. Hier zijn diverse VR escape rooms en VR games. Vooraf krijg je duidelijke uitleg en instructies over hoe VR te werk gaat. Hier kun je een onvergetelijke dag beleven!

Ben jij ook benieuwd naar Virtual Reality? Bekijk dan onze website voor de tofste VR experiences.

15 December 2020, Janine van TeamUitstapje