Dit is waarom Texel dé bestemming is voor jouw teamuitje

Dit is waarom Texel dé bestemming is voor jouw teamuitje

11 juni 2021

Helaas zitten er op korte termijn geen versoepelingen in de maatregelen tegen het corona-virus. Weer gezellig op kantoor werken met het hele team zit er voorlopig dus nog niet in, net als het jaarlijkse teamuitstapje. Voor nu zit er niets anders op dan nog wat langer thuiswerken en sociale contacten zoveel mogelijk te mijden. Niet leuk, maar nog wel even nodig. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Het vaccinatiebeleid is van de grond, waardoor we misschien wel eerder dan gedacht weer dingen kunnen ondernemen met elkaar. Misschien zo ook weer een episch teamuitstapje!

We moeten natuurlijk niet te hard van stapel lopen, want we weten simpelweg niet wanneer we weer leuke dingen met elkaar kunnen ondernemen. Tot die tijd blijft het dus bij toekomstplannen maken en inspiratie opdoen. Om je te helpen bij het plannen van een geweldig teamuitje in de toekomst, geven we je in deze blog alvast wat inspiratie. De eerste hint: Texel is the place to be voor jouw volgende teamuitje! 

Het avontuur begint al op de boot

Veel mensen zijn in hun jeugd al eens op Texel geweest. Misschien herinner je het nog wel: het avontuur begint al als je aan boord gaat op de veerboot in de Helder. Recht overzee, naar Texel. Misschien klinkt een bezoekje aan het grootste waddeneiland van Nederland je als volwassene niet erg prikkelend, maar toch is Texel dé bestemming voor een gezellig teamuitje. Het is een prima locatie om een dagje te bivakkeren en leuke dingen te ondernemen én je bent in een compleet andere omgeving. Mocht het budget het toelaten kun je er zelfs een weekend van maken. Er is

genoeg te zien en beleven op het eiland!

Met de auto of toch de elektrische fiets?

Laten we beginnen bij het begin, want hoe ga je je met een groep verplaatsen op het eiland? Op Texel kun je meerdere dingen doen.Je kunt natuurlijk met meerdere auto’s de oversteek maken en je met die auto’s verplaatsen over het eiland. Je kunt er ook voor kiezen om je auto na aankomst achter te laten op de parkeerplaats vlakbij de haven. Er zijn genoeg fietsverhuur punten waar je fietsen voor één of meerdere dagen kunt huren. Fietsverhuur op Texel is goed geregeld. Ook is het aanbod groot. Zo heeft Stella.nl bijvoorbeeld ook een fietsverhuur locatie op het eiland waardoor je zelfs elektrische fietsen kunt huren. Wel zo lekker om met het gemak van een e-bike het eiland te verkennen. 

Ontdek leuke strandtenten, musea en gezellige dorpen

Als je de e-bikes hebt gehuurd wordt het natuurlijk tijd om écht op avontuur te gaan. Je kunt alle kanten uit. Ga je bijvoorbeeld eerst de natuur in met je collega’s en een toffe fietsroute door één van Texels natuurgebieden? Of maak je er een strandtenten tour van, waarbij je van strandtent naar strandtent fietst? Texel staat bekend om haar gezellige strandtenten. Neem bijvoorbeeld Paal 9, Paal 15 of strandtent Kaap Noord. Naast lekker eten en drinken bij de verschillende strandtenten valt er ook veel cultuur te snuiven. Texel kent meerdere museau, waaronder het Juttersmuseum, het Oorlogsmuseum en Kaap Skill. Ook is een bezoekje brengen aan gezellige dorpen zoals Den Burg, Den Hoorn en De Koog absoluut de moeite waard. Hier vind je namelijk leuke winkeltjes en gezellige marktjes. 

Kortom er is genoeg te zien en te doen op het mooie Texel, dus dé bestemming voor jouw volgende teamuitje zodra de maatregelen het weer toelaten!Auteur: Jimmy van Lequal

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4