chevron_leftTerug naar overzicht

Dit is hoe je jouw bedrijfsteam een steuntje in de rug kunt bieden voor 2021

De horeca- en evenementenbranche heeft het in het afgelopen jaar bijzonder zwaar gehad. Nog altijd is er veel onduidelijkheid of uitstapjes wel door kunnen gaan. De situatie rond het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat deze sector opeens zeer instabiel is geworden. De situatie kan in een paar weken tijd zodanig veranderen dat evenementen opnieuw afgeblazen moeten worden. Wil je desondanks je bedrijfsteam een mooie opsteker bieden, dan zul je moeten denken aan iets tastbaars, bijvoorbeeld in de vorm van een mooi kerstpakket. Het team van Kerstpakkettenkiezer ziet sinds vorig jaar dat bedrijven er bewust voor kiezen om grotere en mooiere geschenken aan te schaffen voor hun teamleden. Want wat er ook gebeurt in de evenementenbranche, de kans om iemand aan het eind van het jaar een mooie verrassing te geven, ontneemt niemand je!

Sfeermakers scoren goed

Wanneer je een teamuitje organiseert, is de sfeer het allerbelangrijkst. Dat geldt eigenlijk precies zo voor een mooi kerstpakket. Je wilt dat je teamleden er lekker van gaan genieten. Daarom is het belangrijk dat de inhoud van een kerstpakket goed aansluit bij de belevingswereld van de ontvanger. Met de kerstpakketideeën van kerstpakkettenkiezer.nl kun je het pakket goed personaliseren. Afhankelijk van de interesses van de betreffende medewerker kun je een pakket kiezen dat daar goed op aansluit. Zo voorkom je teleurgestelde gezichten en zorg je ervoor dat iemand zich ook echt gewaardeerd voelt.

De menselijke maat

Voor goed gekwalificeerd personeel is op veel plaatsen werk te vinden. Dat weten de werknemers natuurlijk zelf ook heel goed. Dat maakt ze tegenwoordig veel kritischer dan voorheen. Via het internet vinden ze gemakkelijk een nieuwe uitdaging als het ze ergens niet meer zo goed bevalt. Om die reden maken werkgevers er tegenwoordig echt werk van om hun personeelsbeleid aan te scherpen. Er wordt meer dan vroeger ingezoomd op de persoon en men probeert het voor de werknemers zo aantrekkelijk mogelijk te maken om juist op deze plek te blijven werken. Daar horen natuurlijk zaken als een mooi kerstpakket ook bij.

Voor elk budget

Een prima kerstpakket heb je al voor een paar tientjes. Bedrijven zijn natuurlijk geheel vrij in het bepalen van het budget voor de kerstpakketten, maar de trend is de laatste jaren wel dat het iets meer mag kosten. Dat heeft ook te maken met de verruimde belastingregels op dit gebied, waardoor het mogelijk is geworden om een groter bedrag te schenken. In 2020 gaven bedrijven gemiddeld tussen vijftig en zestig euro uit per kerstpakket. Voor die prijs heb je een ruime keuze aan prachtige pakketten waarvan de medewerkers nog lang zullen kunnen genieten. Vaak zitten er ook goederen in die van blijvende waarde zijn, zoals een vaas of een vuurkorf. Daardoor behoud je altijd een tastbare herinnering aan dat specifieke jaar.

Zelf samenstellen

Bij afnamen van grotere aantallen is het tegenwoordig ook mogelijk zelf je eigen kerstpakket samen te stellen. Uiteraard worden die dan compleet samengesteld aangeleverd conform de specificaties.

06 July 2021, Jimmy van Lequal