chevron_leftTerug naar overzicht

De herfstvakantie staat voor de deur!

De dagen worden korter, de bladeren vallen van de boom, kaarsjes gaan weer aan en we zoeken weer knus de bank op. In de herfstvakantie hoef je niet stil te zitten, ook met slecht weer is er genoeg te beleven. Wanneer de weersvoorspellingen matig zijn is het ook mogelijk om voor een indooractiviteit te kiezen. Ben je benieuwd naar toffe activiteiten voor in de herfstvakantie met familie, vrienden of collega’s? Lees dan deze blog.

Karten op écht ijs

Altijd al willen ijskarten? Een leuk uitje voor een familiedag, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. In Rupchen ligt een ijskartbaan met een uitdagend spiegelglad circuit van maar liefst 3500 m². Bij ijskarten draait het niet om snelheid, maar voornamelijk om behendigheid. Er zijn verschillende arrangementen om te combineren zoals het Shoot & Drift arrangement, Fly & Drift arrangement en Glowgolf en Drift arrangement. Durf jij de uitdaging aan? 

PCP schietclinics 

Bij Actiondome verzorgen ze PCP schietclinics met pistolen en/of geweren. Eerst leer je veilig omgaan met het materiaal en hoe je moet richten en schieten. Wanneer alle deelnemers de doelen kunnen raken volgt een spannende wedstrijd met prijsuitreiking. De workshop duurt ongeveer 1 uur. Je kunt het programma eventueel uitbreiden met een clinic handboog- en/of kruisboogschieten. Daarnaast kan er voor een hapje en drankje gezorgd worden. 

Virtual Reality formule 1 racen

Altijd al willen racen? Op de locatie in Den Haag staan vier VRF1 race simulatoren die zijn samengesteld uit de beste simulatie race producten van over de hele wereld. De simulatoren zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. Je voelt de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht. Ervaar deze realistische race Virtual Reality ervaring en kijk wie van jouw gezelschap het snelste is!

Alvast een fijne herfstvakantie!

07 October 2020, Jarno van TeamUitstapje