chevron_leftTerug naar overzicht

De beste teambuildingactiviteiten in Lissabon

10
2
Bedrijfsuitje
share favorite
28
0
Bedrijfsuitje
share favorite
18
0
Bedrijfsuitje
share favorite
19
0
Bedrijfsuitje

Survival Games

arrow_forward_ios
share favorite

Wil je binnenkort teambuildingactiviteiten doen met je personeelsleden? Je kunt dan een auto huren Rotterdam om vervolgens in deze stad diverse spellen te doen die je team verbeteren, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om wat meer geld uit te geven en met je personeel naar Lissabon te gaan. In de hoofdstad van Portugal vind je namelijk ook veel fantastische teambuildingactiviteiten. Om hiernaartoe te gaan, zal een auto huren Lissabon nodig zijn. Vervolgens kun je met je team reizen naar de onderstaande spellen in de mooie Portugese stad! 

Escape Hunt

Daag je teambuildingvaardigheden uit en geniet van het drama van uitstekende verhalen en een fantastisch decorontwerp met Escape Hunt, de beste escape room-ervaring van Lissabon. Je kunt proberen een gevaarlijk geheim genootschap te infiltreren in Inleiding tot een geheim genootschap. Of wat dacht je ervan om in de geest te kruipen van een van de meest productieve schrijvers uit de geschiedenis van Portugal, wat The Mystery of Fernando Pessoa heet. Bovendien, als je niet naar hen toe wilt, kunnen ze naar jou komen! Escape Hunt heeft namelijk vier games - The Heist, A Curious Tea Party, Murder at the Mansion en The School of Magic - die volledig mobiel zijn.

Dois Corvos

Dois Corvos is een onafhankelijke familiebrouwerij in de stad Lissabon. Hun kenmerkende bieren zijn geliefd in het hele land en kenners over de hele wereld. In de wijk Marvila vind je hun brouwerij, waar je met je team terecht kunt voor een authentieke en volwassen teambuildingactiviteit in Lissabon. De rondleiding duurt ongeveer 90 minuten en behandelt de apparatuur, het proces en de ingrediënten die voor het brouwen worden gebruikt. Tijdens en na het bezoek proef je natuurlijk de bieren en daarna kun je hun beroemde taproom bezoeken en je een weg banen door hun 17 verschillende tapbieren!

Smash it Room

Smash it Room is een unieke teambuildingactiviteit waar je letterlijk dingen kapot slaat. Het concept is eenvoudig. Je komt opdagen, trekt beschermende kleding aan, kiest je wapen en vernietigt dan alles! Het is een geweldige stressverlichter en heel leuk om iets te doen wat je in de echte wereld gewoon niet kunt doen aangezien je dan je eigen spullen zult vernielen. Het kan zelfs milieuvriendelijk zijn door oude spullen te doneren die je niet meer wilt! En bovendien bieden ze een catering- en borrelservice aan, autoverhuur wordt door Smash it Room nog net niet aangeboden. Gelukkig doet Easyterra dit wel!

Surf Lissabon

Surf Lissabon is een school die kernwaarden, principes en motivatie leert door middel van sportactiviteiten op zee. Klinkt geweldig, toch? De nadruk ligt hier op saamhorigheid en plezier maken, hoeveel vaardigheid je ook hebt op een surfplank. Hun pakketten omvatten reizen, lessen van gecertificeerde instructeurs, uitrusting, verzekering en groepsfoto's. Surf Lissabon is niet alleen een workshop om te leren surfen; het is een hartelijke ervaring van samenzijn en een goed excuus om wat te socializen met je personeel. Geniet van eten, drinken, spelletjes en zelfs een verblijf in hun villa!

18 January 2022, Joep van Twenty Four Webvertising B.V.