chevron_leftTerug naar overzicht

De 4 leukste uitjes voor je voetbalteam

Het jaarlijkse uitje met het voetbalteam staat weer voor de deur. Ben jij aan zet om het programma samen te stellen? Wij bieden allerlei uitjes waarbij actie, fun en sportiviteit aan bod komen. Natuurlijk is na de inspanningen tijd om samen aan de bar te hangen met een biertje. In deze blog komen de leukste teamuitjes aan bod.
6
0
Vrijgezellenfeest
favorite
1
0
Bedrijfsuitje
favorite
15
0
Bedrijfsuitje
favorite
4
0
Familiedag

Erop uit met de huifkar

arrow_forward_ios
favorite
Bubble voetballen
Deze toffe manier van voetballen is niet alleen goed voor jouw conditie, maar ook de lachspieren worden op de proef gesteld. Twee teams nemen het tegen elkaar op in een grote opgeblazen bal als stootkussen. Alleen jouw benen hebben de vrije loop. In het cocon van lucht kun je iedereen omstoten, maar pas op want je kunt zelf ook weggekaatst worden en dan vlieg jij door de lucht. Niet alleen de bal is meer het doelwit, maar ook de tegenstanders. De wedstrijd is een groot feest met een potje bubble voetbal. Bij deze activiteit komen fun, teamspirit, lachbuien, samenwerking en zelfverzekerdheid aan bod. Een hilarisch spel voor een leuke middag met jouw voetbalteam. Lukt het jou om overeind te blijven staan én onder alle omstandigheden de bal in het doel te schieten?

Airsoft
Ervaar adrenaline, actie en sensatie tijdens een potje Airsoft. Het is een militair spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden in spannende missies. Je maakt gebruik van een basis Airsoft wapen genaamd Dragonstar. Wil je een volledige militaire ervaring? Dan maak je gebruik van het wapen de M4 TippMann. Een 1:1 replica van een bestaand wapen. Deze is alleen beschikbaar op locatie in België. Je schiet met plastic balletjes van 6 mm (BB’s). Er zijn ook diverse regels waarmee je rekening moet houden. Je mag binnen 5 meter niet schieten op tegenstanders. De uitlegzones en kleedkamers zijn aangepast naar veilige omstandigheden. Middels speciale lijnen wordt er voldoende afstand gecreëerd tussen de deelnemers en instructeur. Het is ook mogelijk om in de avond te Airsoften dankzij de verlichte velden. Een leuke activiteit om jullie teamuitje tot een succes te maken.

Quad rijden
Wil jij met een quad over schuine hellingen en moeilijke obstakels crossen?
 Een uitje vol adrenaline en spanning. Je hebt geen ervaring met quad rijden nodig. Vooral behendigheid, evenwicht en veel lef zijn belangrijk bij deze activiteit. Vooraf krijg je deskundige uitleg van een instructeur. Op de locaties Gouda en Eindhoven zijn diverse banen aanwezig. Op de locatie in Nijmegen kun je met een elektrische quad door het bos rijden. Hierbij word je behendigheid nog meer op de proef gesteld door alle obstakels in het bos. Eerst ga je over het behendigheidsparcours, hierbij leer je goed te sturen en alle obstakels te vermijden. Na de wipwap, slalom, schuine helling en scherpe bochten is het tijd om los te gaan op de vrije quad baan.

Lasergame op locatie
Wil je een lasergame op eigen locatie organiseren? Het is mogelijk met de mobiele laser geweren die op ieder gewenste plek in te zetten zijn. Wel is het belangrijk om vooraf met de eigenaar of beheerder van het terrein af te stemmen wat er mogelijk is. Indien het een buitenlocatie is kan er ook gezorgd worden voor een camouflage-overal. Er zijn 16 laserguns beschikbaar waarmee je tegelijkertijd of in groepen kunt spelen. Ook is het mogelijk om het aantal laserguns nog uit te breiden. De minimum speeltijd is 2 uur en in overleg is ook langer mogelijk.
06 May 2022, Janine van TeamUitstapje