chevron_leftTerug naar overzicht

Dagje uit met de meiden

Ben je op zoek naar een orginele activiteiten voor een vriendinnendag of gezellig weekendje weg? Het kan nog een hele klus zijn om een leuke meidenactiviteit te zoeken. Wij bieden diverse groepsuitjes waarbij je gegarandeerd samen kunt lachen, gieren en brullen. In deze blog lichten we een aantal unieke meidenuitjes uit.

  1. Borrelboot

    Een perfecte activiteit voor een meidenmiddag is een boottochtje. Op de boot is er genoeg ruimte om met een aantal vriendinnen bij te praten en af en toe van plek te wisselen. De boot is zelfs geschikt voor 60 personen, dus er is genoeg ruimte om met je vriendinnen te relaxen. De boot is inclusief uitgebreide barbecue en drankjes (bier, fris en wijn). De vaartocht duurt ongeveer 3 uur. Genoeg tijd om bij te kletsen en te genieten van de omgeving. Ook leuk om te combineren met een strandactiviteit. De borrelboot heeft ook een aantal toffe strandactiviteiten in eigen beheer.
  2. Creatieve workshop

    Ben je liever creatief bezig? Kies dan voor deze creatieve workshop op een sfeervolle locatie. Midden in het mooie Twente ligt de workshopboerderij en vergaderlocatie de Inspiratie Hoeve. Bij lekker weer kun je ook heerlijk buiten zitten. Uiteraard zorgt de landelijke beleving voor genoeg inspiratie. Er zijn diverse workshops mogelijk zoals: samen een mozaïek werkstuk maken, creatief bezig zijn met hout en andere natuurlijke materialen, aan de slag gaan met verf en kwast. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.
  3. Mannen tegen de vrouwen

    Wil je aan het einde van de dag toch jullie partners ook mee laten deelnemen aan deze dag? Kies dan voor het dinerspel: Mannen tegen de vrouwen. Na dit dinertje wordt de strijd voor eens en altijd beslist. Je wordt ontvangen met een lekker welkomstdrankje, vervolgens krijg je uitgebreide speluitleg. De quiz bestaat uit diverse rondes. Als groep moet je je zo goed mogelijk inleven om van de andere sekse te winnen. Per ronde gaan teams zich afvragen hoe vrouwen dit zouden oplossen of hoe mannen dit aan zouden pakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en is de winnaar!

08 March 2021, Marly van TeamUitstapje