chevron_leftTerug naar overzicht

Creatieve teambuilding workshops

Ben je op zoek naar een tof uitje voor een teambuilding? Wij hebben een aantal leuke activiteiten waarbij samenwerken centraal staat. Een goede samenwerking ontstaat niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Stap buiten jouw comfortzone en leer jouw collega’s op een nieuwe manier kennen. Creatieve teambuilding uitjes zijn een ideale manier om jouw team beter te laten communiceren. Je leert nog beter samen te werken en jouw creativiteit te uiten. Ben je benieuwd naar onze bedrijfsuitjes? Lees dan deze blog.

Graffitifun

Maak kennis met de kunst van graffiti. Samen je collega’s word je begeleid door echte graffiti artiesten. Je kunt ervoor kiezen om individueel of gezamenlijk een kunstwerk te maken. Vooral voor een teambuilding is het erg leuk om het samen te maken. De collega’s zijn hierdoor gezamenlijk bezig en leren elkaar beter kennen. Ideaal voor een teamuitje om de band en sfeer tussen collega’s op de werkvloer te verbeteren! Een unieke activiteit om de teamverband te versterken.

Megavlieger bouwen

De workshop megavlieger bouwen is speciaal gericht op samenwerken in groepen. Met als eindresultaat een mega grote vlieger. Natuurlijk is dit alleen mogelijk door goed te communiceren en samen te werken. In groepen van 4 tot 5 personen ga je aan de slag met een kleinere vlieger. Die maak je aan de hand van een aangeleverde bouwtekening. Wanneer deze allemaal gereed zijn kunnen ze aan elkaar vastgemaakt worden. Op die manier ontstaat er ene grote vlieger die tegen ieders verwachting in toch de lucht in kan gaan.

InspiratieHoeve

Midden in het mooie Twente ligt een workshopboerderij en vergaderlocatie de InspiratieHoeve. Je kunt hier terecht voor creatieve workshops. Het programma kan geheel naar wens aangepast worden. Denk hierbij aan activiteiten als samen een mozaïek werkstuk maken, creatieve uitwerkingen maken met hout of een ander natuurlijk materiaal. Of ga je liever aan de slag met verf en kwast? Voeg er een teambuilding element aan toe door samen een drie- of vierluik te schilderen.

Veel plezier bij het organiseren van hét bedrijfsuitje van het jaar!

23 September 2020, Janine van TeamUitstapje