chevron_leftTerug naar overzicht

Corona proof uitjes in Zuid – Holland

Volgens de richtlijnen van de overheid is er ook vanaf 1 juli weer steeds meer mogelijk. Ben je op zoek naar een leuk teamuitje die ook nog eens corona proof is? Bij Teamuitstapje hebben we diverse toffe activiteiten in Zuid-Holland. Een provincie waar diverse uitjes mogelijk zijn. Bezoek de grote steden als Rotterdam of Den Haag en speel een city game. Of als je liever naar het strand gaat kun je badplaatsen als Scheveningen of Noordwijk bezoeken. Lees meer over de mogelijkheden in deze blog.

Escape the City

Zoek je liever de levendigheid van de stad op? Speel dan Escape the City uiteraard afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Ga samen de uitdaging aan en ontrafel het mysterie. Het verhaal gaat dat de burgemeester van de stad is vermoord en het is aan jouw team om dit op te lossen. Jullie waren aanwezig op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. De politie beschouwd jullie als hoofdverdachten. Jullie mogen de stad niet verlaten, tenzij jullie de échte dader weten te vinden. Met een app en recherchekoffer vol bewijsmateriaal ga je de stad in. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Gaandeweg het spel wordt steeds meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. Weet jouw team het mysterie op te lossen?

Kookworkshop tapas 

Wanneer je een bezoekje neemt aan Rotterdam is er genoeg te beleven. Combineer een city trip met een gezellige kookworkshop. Tijdens deze workshop maak je heerlijke tapas. Tapas zijn kleine, pittig gekruide hapjes of mini salades van vlees, vis of groenten. Tapas komt oorspronkelijk uit Spanje. Niet alleen is het leuk om samen te koken, na afloop is het ook heerlijk om samen te smullen van de tapas. Voor aanvang van de tapas workshop worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. We werken graag buiten waar alle ruimte is om de gerechten te bereiden. Voor het bereiden van het voedsel zijn handschoenen aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om handen en het voedsel goed te wassen. Het is niet alleen een gezellig groepsuitje, maar ook nog eens geheel corona proof.

Quad rijden

Altijd al een keer willen quad rijden? Neem dan een bezoek aan Gouda en beleef een onvergetelijke ervaring. Om zo goed mogelijk de quad onder de knie te kunnen krijgen ga je eerst over het behendigheidsparcours. Daar leer je goed sturen zodat je alle obstakels kunt vermijden. Nadat je de wipwap, slalom, schuine helling en scherpe bochten hebt doorstaan, kun je nog even los op de vrije quad baan. Deze activiteit is ook in de avond mogelijk dankzij verlichte velden. Het quad rijden is aangepast naar veilige omstandigheden. Je rijdt altijd alleen op een quad die we na elke ronde netjes schoonmaken en reinigen. 

Have fun and stay safe!

10 July 2020, Jarno van TeamUitstapje