chevron_leftTerug naar overzicht

Corona proof uitjes in Eindhoven

In Brabant valt er genoeg te beleven. Neem een bezoekje aan de gezellige stad Eindhoven. Er zijn hier genoeg leuke activiteiten te organiseren. Daarnaast is er in het centrum van Eindhoven en daarbuiten veel te beleven. Leuke plekken om heen te gaan zijn o.a. het prachtige industrieel erfgoed Strijp-S, een van de vele musea of gezellige winkels en restaurants in het centrum. Daarnaast staat Eindhoven bekend als Philips City. Eindhoven is een stad vol design. Jaarlijks zorgen de Design Academy Eindhoven en de Dutch Design Week (DDW) voor nieuw talent en inspiratie in deze bruisende stad. Ben je op zoek naar leuke citygames of andere corona proof activiteiten? Lees dan deze blog voor inspiratie.

Brandweer voor een dag

Altijd al brandjes willen blussen? Bij dit bedrijfsuitje ga je zelf aan de slag. Rol de brandslag uit en bedien de straalpijp. Er zijn verschillende uitdagende activiteiten mogelijk, voor ieder wat wils. Denk hierbij aan het uitrukken in een brandweerauto, leren poederblussen, verschillende spellen met water of leer een keukenbrand te blussen. Een dag vol fun en plezier gegarandeerd. Daarnaast is dit groepsuitje ook nog eens leerzaam en corona proof!

Mindf*ck

Mindf*ck is een toffe citygame waarbij teams integrerende illustraties voorgeschoteld krijgen. Door het hele spel zitten grappige valstrikken om deelnemers op het verkeerde been te zetten. Want niets is wat het lijkt. Samen met het team ga je op pad om verschillende opdrachten uit te voeren. Denk hierbij aan mysterieuze opdrachten zoals codes kraken die door de stadsjungle heen zijn verborgen. Of een opdracht in een dubieuze container, eenmaal gevonden begint de speurtocht past echt. Het team met de meeste goede antwoorden en de illusies en opdrachten het beste uitgevoerd, heeft gewonnen.

Paintball

In de frisse openlucht heb je genoeg ruimte om te duiken, rennen en schuilen. Op het outdoor paintballveld zijn er talloze objecten om dekking achter te zoeken of om tactisch te gebruiken om de tegenstander te flanken. Klim in een uitkijkpost of tijger door de enorme rioolbuizen om tegenstanders te verrassen. Het paintball arrangement is geheel corona proof opgezet. Je kunt het spel met genoeg afstand van elkaar spelen en alles wordt goed ontsmet. 

Have fun in Eindhoven!

14 August 2020, Janine van TeamUitstapje