chevron_leftTerug naar overzicht

Corona proof teamweekend

Ben je op zoek naar corona proof activiteiten voor het teamweekend? Er zijn diverse mogelijkheden die voldoen aan de richtlijnen. Activiteiten in de buitenlucht of indooractiviteiten waarbij voldoende afstand gewaarborgd kan worden. Juist in deze tijd is het belangrijk om het teamgevoel aan te wakkeren. Wij hebben een aantal toffe groepsuitjes op een rijtje gezet.

Tuktuk speurtocht

Ga met een aantal Tuktuk wagentjes op pad in de buitenlucht. Deze gave wagentjes gaan maximaal 45 kilometer uur. Met deze snelheid kun je veel van de omgeving zien in een korte tijd. Buiten een gezellige tourronde te maken, ga je ondertussen een speurtocht afleggen. De speurtocht is leuk voor jong en oud. Daarnaast brengt het je langs de mooiste plekjes. De bestuurder van de Tuktuk moet in bezit zijn van een geldig rijbewijs. Tijdens dit uitje wordt de 1,5 meter afstand regel in acht genomen.

Tapas workshop

Maak samen heerlijke tapas gerechten. Tapas zijn kleine, pittig gekruide hapjes of mini-salades van vlees, vis of groenten. Bij elk hapje wordt ook een drankje geserveerd. Je gaat samen aan de slag met het maken van tapas gerechten. Van pittige garnalen met limoen tot patatas alioli. Na het koken schuif je met de hele groep aan om te smullen van de gerechten. Na afloop krijg je ook de recepten mee naar huis, zodat je de tapas ook thuis kunt bereiden. Dit uitje wordt gegeven in ruimtes met een ruime indeling. Daarnaast worden de materialen goed ontsmet. 

Quad rijden

Op zoek naar een spectaculaire en onvergetelijke ervaring? Ga dan samen met jouw team quad rijden. Met de quad ga je over schuine hellingen en moeilijk obstakels. Een uitje met veel uitdaging. Voor het quad rijden heb je geen ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en veel lef. Je krijgt van een instructeur deskundige uitleg over de quads. Om het quad rijden zo goed mogelijk onder te knie te krijgen ga je eerst over een behendigheidsparcours. Daarna mag je los op een vrije quad baan. In de avond hebben de banen in Eindhoven en Gouda ook verlichte velden. Hier is het mogelijk om ook in de avond quad te rijden. Bij deze activiteit wordt ook alles grondig gereinigd en desinfecteert. 

Teamuitstapje wenst jou veel plezier tijdens een onvergetelijk teamweekend!

03 August 2020, Jarno van TeamUitstapje