chevron_leftTerug naar overzicht

Corona proof teamuitstapjes

6
0
Bedrijfsuitje
favorite
2
0
Bedrijfsuitje

Flikken Maastricht

arrow_forward_ios
favorite
14
0
Bedrijfsuitje
favorite
4
0
Bedrijfsuitje

Big Secret Soap Diner

arrow_forward_ios
favorite

Nu de regels weer eens zijn aangescherpt, vraagt dit om een ander soort teamuitstapjes. Teamuitstapjes waarin de anderhalve meter gewaarborgd kan worden. Daarom hebben wij van TeamUitstapje voor jullie  hier 3 groepsactiviteiten tentoongesteld waar dit mogelijk is!

VR-Bomb battle in Rotterdam

Ontmantel zo veel mogelijk tijdbommen in virtual reality! Bij de VR-Bombbattle wordt het gezelschap opgesplitst in teams van 2 t/m 3 spelers. In de uitdagende VR-game wordt verwacht dat je goed samenwerkt om binnen een uur zoveel mogelijk bommen te ontmantelen. Kies het teamlid uit dat als eerst het avontuur aangaat in virtual reality. De rest van het team hefet een cryptische handleiding o mmee te werken. Heb jij de meeste bommen ontmanteld na 60 minuten? En heb jij daarmee de andere teams uit weten te schakelen? Dan ben jij de verdiende winnaar van dit zenuwslopende spel! In een gamebriefing van 15 minuten wordt uitgelegd wat jou bij VR4play te wachten staat. De VR-Bombbattle wordt uitgelegd en de teams worden bepaald. Vragen? De VR-host(ess) staat voor je klaar en helpt indien nodig met de bediening van de apparatuur.

Bos Escape

Een variant op de Escap Room is Bos Escape. Alle hekken rondom het gebied zijn gesloten, de poort is op slot! Aan jou de opdracht om zowel de kluis als de combinatie hiervan te vinden zodat je in het bezit komt van de sleutel! Eenmaal aangekomen in het bos, sluiten alle hekken om je heen. Omringd door runderen, edelherten, steenmarters en kamsalamanders is het onmogelijk te ontsnappen uit het bos! Het spel is volledig aangepast aan de geldende maatregelen. De verschillende teams proberen te ontsnappen uit het bos. Door een speciale app te downloaden komen er vragen naar voren waarmee je kunt ontsnappen. Bij elke vraag/opdracht ontvang je een aanwijzing die u steeds dichter bij de oplossing brengt. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdelen van dit ultieme teamspel. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Ergens in een straat, zandpad, brug of pad hangt een poort die leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevind waarin de sleutel verborgen ligt.

Unsolved Mystery – online escape room

Unsolved Mystery is een echte teambuilding en samenwerkingsgame die op afstand met collega’s, vrienden of familie gespeeld kan worden. Het start met een mail, waarna jullie in een avontuur terecht komen met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Aan jullie de taak om deze op te lossen. Zet een videoverbinding op, deel je scherm en ga samen op onderzoek uit. Het verhaal: Je staat op de parkeerplaats van het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen met twee omstanders. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. De vrouw die is ontvoerd is zijn vrouw Wendy. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaas als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen, is dat nog maar de vraag. Samen met Marc ga je op zoek naar Wendy en kom je in een vreemd avontuur terecht met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

07 January 2022, Roel van TeamUitstapje