Corona proof familiedag ideeën

Corona proof familiedag ideeën

21 oktober 2020

Ben je op zoek naar een geschikt uitje voor de familiedag? Een activiteit die ook nog eens voldoet aan de corona maatregelen? Wij hebben een divers aanbod aan uitjes die voldoet aan de richtlijnen. Zowel indoor als outdoor activiteiten indien de weersvoorspellingen niet gunstig zijn. Er zijn ook mogelijkheden om een spel vanuit thuis te spelen. Wij hebben een aantal groepsuitjes op een rijtje gezet, geschikt voor jong en oud.

Escape the City

Ben je op zoek naar een activiteit vol spanning en uitdaging? Kies dan voor een city game genaamd Escape the City en ontdek een stad naar keuze. In de stad is totale paniek geslagen, loeiende sirenes komen steeds dichterbij. Al snel blijkt dat de burgemeester is vermoord. Jullie waren aanwezig op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. De politie beschouwd jullie als hoofdverdachten. Jullie mogen de stad niet verlaten, tenzij jullie de échte dader weten te vinden. Maar hoe? Bij iedere checkpoint ontvang je een code voor het uitvoeren van de uitdagende games in de recherchekoffer. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Gaandeweg het spel wordt steeds meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. Welk team weet als eerste deze zaak op te lossen en te ontsnappen uit de stad?

Film maken

Kies voor een unieke activiteit samen met de familie namelijk een film maken. Dit uitje is voor ieder familielid geschikt. Er zijn namelijk verschillende functies voor en achter de camera. Binnen de teams wordt in overleg bepaald wie een rol gaat spelen en wie de taak van regisseur of camera, geluidsman, producent, hoofdrollen en figuranten op zich neemt. Met beschikking over een professionele camera, geluidshengel en filmscript ga je aan de slag. Je hebt de keuze uit verschillende fantasierijke en actuele storylines. Ook wordt er gezorgd voor kostuums en attributen voor de spelers. Aan het einde worden alle tapes verzameld. Ondertussen dat je samen met de familie gaat borrelen en eten worden de tapes gemonteerd. Na het eten is het tijd voor de première! Elk team komt daarbij aan bod, na afloop is er een Oscaruitreiking. Er worden prijzen gegeven voor onder andere de beste acteur of actrice, de beste film en de origineelste scène. Een herinnering om nooit te vergeten!

Powerkiten

Ben je op zoek naar een actief uitje? Dan is powerkiten wellicht iets voor de familiedag. Met grote en krachtige vliegers ga je het strand op. Hartstikke leuk voor jong en oud, want iedereen kan het leren. Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water! Dit is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Eerst krijg je kort uitleg van de instructeurs, vervolgens ga je in kleine groepjes aan de slag. Je leert de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en een heleboel leuke trucjes. Er zijn grote powerkites voor mensen die echt de kracht van de wind willen voelen en de kleinere powerkites voor diegene die meer ontspannen bezig willen zijn. 

Succes bij het organiseren van dé familiedag van het jaar!Auteur: Jarno van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4