chevron_leftTerug naar overzicht

Corona proof dagje Drenthe

Drenthe is dé perfecte plek om actief te genieten. Je kunt hier prachtige Nationale Parken en natuurgebieden ontdekken. Geniet van de rust en ruimte die de natuur biedt. Daarnaast staat Drenthe natuurlijk bekend om zijn hunebedden. In dit gebied is er genoeg historie en cultuur te vinden. Beleef samen nieuwe avonturen in deze prachtige provincie. Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Drenthe? Wij hebben een aantal groepsuitjes op een rijtje gezet.

Indoor activiteiten
Wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Dan is Targetpoint in Assen een oplossing. Hier zijn diverse indoor activiteiten te beleven. Je hebt keuze uit: Lasergamen - Evo-5, Lasergamen - Lasertrooper, Luchtbuks, VR, Archery Tag en Simulatie Schieten. Op locatie is er altijd personeel aanwezig voor duidelijke instructies. Ook wordt er gebruik gemaakt van professionele materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is er genoeg plek voor mensen aan de grote bar. Koffie en andere dranken staan altijd klaar. Ook is er de mogelijkheid om een arrangement te kiezen met diverse warme- en koude buffetten. Een dagje waarbij je volledig wordt ontzorgd!

Smokkelaars
Ben je op zoek naar een toffe city game? Kies dan voor het spel Smokkelaars! Waan je in de wereld van de Drugssmokkel en blijf weg van de geheime dienst. Bij dit spel ga je proberen smokkelroutes te ontcijferen om zoveel mogelijk drugs over de smokkelroutes te krijgen. Gebruik je hersenen voor de routes en wees listig om de spullen naar de overkant te krijgen. Ondertussen kun je andere teams bestelen, maar ook de geheime dienst gaat achter je aan. Een gaaf spel vol spanning en plezier!

Alles mag op…
Een gezellige en interactieve spelshow die gegarandeerd zorgt voor een middag of avond plezier. Want alles mag op... Onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster speel je verschillende rondes. In teams start je met de muziekronde. Uiteindelijk ga je alles uitbeelden, tekenen, dansen en nog veel meer. Dat wordt samen lachen, gieren en brullen. Deze activiteit is ook op eigen locatie mogelijk.

 

Ga samen op pad en ontdek Drenthe!

09 September 2020, Janine van TeamUitstapje