chevron_leftTerug naar overzicht

Citygame: Wie is de Mol

Wij bieden diverse stadspellen vol spanning en avontuur. Het is ook mogelijk om net als op TV Wie is de Mol te spelen. Het Wie is de Mol spel zit vol gezelligheid, spanning en perfect voor een teambuilding. De rat mag op slinkse wijze het spel saboteren. Lukt het jou om als mol onder de radar te blijven? Ontdek het bij een van onze Wie is de Mol spellen.

Wie is de Mol – The official game

Speel nu het spannende stadsspel Wie is de Mol. Speel samen met vrienden, familie of collega’s het bekende spel. Het is een strijd in teams maar ook per individu tegen en met elkaar. Niemand is te vertrouwen in deze zenuwslopende game. Via een zeer interactieve Wie is de Mol app krijg je de uitdagingen van een bekende acteur. Hij of zij begeleidt jou ook tijdens het spel. In een stad naar keuze ga je met een tablet op pad met allerlei opdrachten. Onopvallend moet de mol zorgen dat de pot niet of nauwelijks gevuld raakt. De app houdt alle acties het team, de sabotage-streken van de mol, de resultaten van het team en de resultaten per persoon bij. Ontdek wie er te vertrouwen is tijdens de diverse opdrachten, waar gaat voor de pot of kiest voor zichzelf en niet de groep. En wie herkent de typische Mol-acties?

Wie ontdekt de verrader?

Een tof spel als groepsuitje of teambuilding. Voer diverse opdrachten uit en verzamel zoveel mogelijk punten. Een van de teamleden is de Verrader en probeert de missie te saboteren. Speel het spel slim en werk goed samen om de Verrader samen te ontmaskeren.
Elk team ontvangt de volgende materialen:
- Fototoestel
- Wie ontdekt de Verrader boek met cryptische route
- Teamopdrachten
- Wie ontdekt de Verrader kaartjes
- Geheime opdrachten voor het spel
Bij aanvang krijgt elk team een uitgebreide speluitleg, briefing en bespreken jullie de strategie. Met een cryptische route gaat elk team op pad. Ondertussen moet je puzzelen en krijg je een aantal opdrachten. Aan het einde van het spel krijgen de teams te horen hoeveel punten ze gescoord hebben en komen ze erachter welke streken de Verrader heeft uitgehaald.

Wie is de rat?

Ontdek de stad, speel diverse opdrachten in teamverband en probeer zoveel mogelijk punten te scoren. Je krijgt 2,5 uur om punten binnen te halen. Echter is er een Rat in het midden die de tegenovergestelde taak heeft gekregen. De Rat zorgt ervoor dat jullie zo min mogelijk punten mee naar huis nemen. Aan het team de taak om deze saboteur te ontmaskeren. Lukt het de rat om onopvallend te blijven? Door het spel heen zijn er een aantal stemrondes, waarbij je kunt aangeven wie vermoedelijk de Rat is. Een unieke citygame met veel fun, spanning en plezier.

02 December 2021, Janine van TeamUitstapje