1
0
Bedrijfsuitje

Hou van Holland dinerspel

arrow_forward_ios
favorite
6
0
Bedrijfsuitje
favorite
10
0
Bedrijfsuitje

The Utrecht Canal Escape

arrow_forward_ios
favorite
2
0
Bedrijfsuitje
favorite

Wil jij weten hoe je een brand moet blussen? Kies dan voor een leerzaam bedrijfsuitje, waarbij je aan de slag gaat als een echte brandweer. Het teamuitje is leerzaam en zeer geschikt als teambuilding activiteit. Samenwerking en communicatie zijn belangrijk bij dit uitje. Lees in deze blog en duik in de intrigerende wereld van de brandweer.

Brandweer Survival workshop

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Neem dan een bezoek aan de brandweer. Een ideaal uitje waarbij teamwork, teambuilding, samenwerking en communicatie centraal staan. Ervaar hoe het is om een echte ‘fire fighter’ te zijn. Samen ga je op weg in een echte brandweerauto naar een brand die je samen met jouw collega’s gaat blussen. Je leert een beginnend brandje te blussen thuis of op kantoor. Daarna is het tijd voor een watervoetbalspel. Het programma is naar wens aan te passen. Wil je vooral fun en plezier beleven of juist aan de slag met een probleem of uitdaging in de organisatie? Beiden is mogelijk! De brandweer is van nature een vak waarbij samenwerking belangrijk is. Het vinden van een geschikte locatie is geen punt, aangezien er met meerdere gerenommeerde evenementenlocaties door heel Nederland er samenwerkingen zijn. Ook op eigen locatie is mogelijk.

De Vlam in de Pan

Als tweede het uitje 'De Vlam in de Pan'! Brand, vuur, sirenes en draaiende pompen. De brandweer is een intrigerende wereld. Vorm samen met je collega’s de uitrukploeg. Samen gaan jullie in actie om de vlammenzee te bedwingen. Je bent actief en sportief bezig en leert nuttige zaken over brand als team. Onder begeleiding van ervaren brandweermannen gaan jullie ook zelf aan de slag. Er zijn taken voor het hele team, dus voor iedereen zitten er leuke en leerzame elementen in het programma. De 5 ingrediënten van succes bij dit programma zijn: actie, spel, sport, fun en teambuilding. De locatie is in het midden van Nederland, in het Groene Hart van de Randstad. De activiteit is ook op eigen locatie mogelijk. Wel moet er gekeken worden of er voldoende bluswater aanwezig is.

Uitgeblust

Als derde het uitje 'Uitgeblust'. Pak zelf de gereedschappen vast om de klust te klaren. Je mag zelf de brandslang uitrollen en de straalpijn bedienen. Een combinatie tussen leerzaam en plezier maken. Een uitdagende activiteit waarbij je samen actief bent. Het programma voorstel is als volgt:

  1. Instappen en ruk uit met de brandweerauto
  2. Leer poederblussen, altijd handig!
  3. Sport en spel, waaronder voetbal met heel veel water
  4. Een keukenbrand blussen
  5. Afsluiter: vlam in de pan!

Bij de brandweer ga je altijd als team op pad. Het is dan ook een ideaal bedrijfsuitje.

31 January 2022, Roel van TeamUitstapje