3
0
Bedrijfsuitje
favorite
7
0
Bedrijfsuitje

Tandem Challenge

arrow_forward_ios
favorite
favorite

Heb jij zin in een gezellige middag of avond bingo? Wij bieden diverse bingospellen in een nieuw jasje. Kies voor een foute bingo of gekke bingo en beleef een onvergetelijke dag samen met collega’s, familie of vrienden. Bekijk hieronder een 3 toffe bingo opties en doe vooral mee!

Foute Bingo

Een hilarisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest; de Foute Bingoshow. Wij maken bingo weer vet, cool en hip. Met twee jonge presentatoren die jullie de show van jullie leven zullen geven! Maar wat maakt deze bingo dan zo vet, cool en hip? Er zitten niet alleen gewone bingo ballen in de ballenmolen, maar ook opdrachtballen. Durf jij dit aan? Natuurlijk! Want zo erg zijn ze niet, maar wel grappig! Scoor gratis cijfers naar keuze en sleep de meest ludieke, grappige en leuke prijzen binnen. Let op: onze presentatoren houden van humor en knijpen soms een oogje toe. Dit betekent dat de bingo soms niet meer helemaal centraal staat. Als er maar gelachten wordt natuurlijk! Met twee presentatoren in een bijbehorende outfit, 75 bingoballen, 100 kaarten en een TV met opdrachten. Het recept voor een goede bingo. Wat wil je nog meer?

Crazy Bingo

Bingo zoals je dat nog niet eerder hebt gespeeld! Namelijk de Crazy Bingo. Geen ouderwetse bedoeling, maar een wervelend spel waar gezelligheid centraal staat. Bepaal je eigen geluk door zelf de bingokaart in te vullen. Gooi met de dobbelsteen en laat het lot bepalen welke vraag beantwoord moet worden. Gaat het over muziek, gaat het over rekenen of over de algemene kennis? Test je lenigheid tijdens een lachwekkend potje megatwister of stel je zenuwen op de proef tijdens 60 seconds. Voltooi verschillende challenges en bouw een voorsprong op tegen de andere teams. Ga de strijd aan met je familie, vrienden of collega’s en krijg de slappe lach tijdens hilarische opdrachten. De Crazy Bingo is een combinatie van het algemeen bekende bingo en verscheidene actieve en passieve opdrachten. Combineer de Crazy Bingo met een buffet, barbecue of een 3-gangen diner vooraf. Er is ook een arrangement voor onbeperkt drinken en borrel hapjes tijdens het spel. Sluit de avond af met een lekker warm kopje koffie, thee of heerlijk schepijs.

Gekke Bingo

Bingo tijd! De Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke avond. Onder leiding van onze quizmaster spelen jullie bingo. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar cijfertjes aanstippen. We gaan dit doen met muziek, opdrachten en andere gekkigheden. Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen. De quizmaster praat deze gezellige avond aan elkaar. Hij heeft zijn rad met balletjes bij zich, maar deze bingo gaat wel heel apart. Het begint met je eigen getallen op de kaart zetten. Vervolgens gaan we van start. Jullie gaan door middel van verborgen getallen in muziek en verhalen erachter komen welke getallen er van de kaart afgestreept moeten worden. Dat is niet alles. We krijgen ook leuke quizrondes en opdrachtenrondes. De bingo duurt ongeveer 1,5 – 2 uur. Een gezellige invulling van jouw middag of avond!

09 November 2021, Roel van TeamUitstapje