chevron_leftTerug naar overzicht

Bedrukte kleding voor een bedrijfsuitje

Een keer per jaar gaan veel inwoners in Nederland gezellig met hun collega’s op stap tijdens het bekende bedrijfsuitje. Iedereen leert elkaar op een andere, informele manier kennen. Het gaat om de lol en teambuilding staat centraal. Het maakt niet uit of je gaat lasergamen, paintballen of gewoon ergens een hapje gaat eten. Het draait allemaal om goed gezelschap en de gezelligheid. 

Soms ontbreekt er alleen nog 1 ding: een stukje uitstraling. We hebben het dan natuurlijk over bedrukte t-shirts (of andere kleding). Naast een extra leuke uitstraling en uniformiteit, zijn bedrukte t-shirts ook een leuke manier om later terug te denken aan het bedrijfsuitje. Als een werknemer het shirtje thuis tegenkomt, dan denkt hij/zij gelijk terug aan een gezellige tijd.

Maar waar kun je nou tegen een redelijke prijs een mooi shirt laten bedrukken? Er zijn veel aanbieders in Nederland, maar waar moet je op letten? Een van die aanbieders om kleding te bedrukken is Workplanet. Dit is de webshop van het bedrijf Planet Group: een echte specialist op het gebied van kleding bedrukken. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft het team de nodige bedrijven door heel Nederland aangekleed. Denk bijvoorbeeld aan sportverenigingen, maar ook meerdere gemeenten, bouwbedrijven en zorginstellingen.

Er zijn veel verschillende soorten bedrukkingen mogelijk. Zo is het zelfs mogelijk om petten of andere accessoires te bedrukken. Wij kunnen bijvoorbeeld digitaal printen op textiel waardoor een afbeelding of logo er levensecht uit komt te zien. Ook kunnen wij op een eigen borduurmachine meerdere kledingsstukken tegelijk borduren. 

Heb jij interesse of ken jij iemand die interesse heeft? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via 071-82 00 242.

21 July 2020, Ernst van Workplanet