Activiteiten organiseren in een 1,5 meter samenleving

Activiteiten organiseren in een 1,5 meter samenleving

12 mei 2020

We leven al een tijdje in een 1,5 meter samenleving, waarbij we ruime afstand van elkaar houden. Deze maatregel zal waarschijnlijk nog voor geruime tijd van kracht blijven. Ook wanneer de maatregelen versoepeld worden zal social distancing nog veel invloed hebben op ons sociale leven. We zullen forse aanpassingen moeten doen om aan deze ‘anderhalvemetersamenleving’ te voldoen. Ook het aanbod aan corona proof uitjes wordt steeds breder. Aangezien we toch in contact willen blijven met onze familie, vrienden en collega’s gaan we op zoek naar alternatieven. Het is dan ook belangrijk om te kijken wat er ondanks de maatregelen wél mogelijk is. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje bij onze corona proof teamuitjes.

Evenementen

Momenteel is er tot 1 september een verbod op evenementen met een vergunnings- en meldplicht. Dit betekent echter niet dat je met je gezin geen uitjes mag organiseren. Wanneer de activiteiten voldoen aan de richtlijnen van de overheid mogen er activiteiten georganiseerd worden. Echter zullen dit de komende tijd vooral nog (online) activiteiten zijn voor thuis of individuele activiteiten.

Veilige activiteiten

Er komen steeds meer opties om online activiteiten of uitjes voor thuis te organiseren. Ook zullen uitjes in de buitenlucht die je individueel kunt uitoefenen steeds populairder worden. Denk hierbij aan het verhuur van scooters, fatmax of een vespa. Daarnaast is het mogelijk om online workshops te volgen of workshops op afstand. De ruimtes worden ruim ingericht zodat je voldoende afstand kunt houden. Bekijk alle corona proof uitjes van Teamuitstapje.

Plezier met verstand

Bij alle uitjes op locatie geldt dat je minimaal 2 weken klachtenvrij moet zijn. De corona proof teamuitjes voldoen allemaal aan de maatregelen van de overheid. Dit betekent dat materialen gedesinfecteerd worden, instructeurs op afstand blijven en de groepen niet al te groot mogen zijn. Daarnaast zijn alle opstellingen ruim opgezet, zodat je ruim van elkaar afstand kunt houden.

Ondanks dat we momenteel in een 1,5 samenleving leven is er gelukkig ook genoeg wat wel nog mogelijk is om sociale contacten te onderhouden. Maak plezier met verstand en stay safe!Auteur: Janine van Teamuitstapje
The Maze Online - het leukste online-uitje!
Corona Proof

The maze online - het leukste online-uitje!

The Maze, de populairste citygame van Nederland, is er nu ook als online spel. Ga met je team de strijd aan tegen andere teams in een virtueel...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4