6 Valentijndates vol romantiek

6 Valentijndates vol romantiek

10 februari 2021

Het is binnenkort weer Valentijnsdag! De dag om samen met jouw partner de liefde te vieren. Een dag om iets leuks te ondernemen en elkaar te verrassen. Het blijft een uitdaging om ieder jaar een originele date te regelen. Alle dates zijn gewoon vanuit thuis te organiseren. Je hoeft hiervoor dus niet uit de deur. Heb je inspiratie nodig? Wij zetten een aantal romantische Valentijndates voor jou op een rijtje:

1. Diner bij kaarslicht
Dé klassieker op Valentijnsdag is uiteraard een diner bij kaarslicht. Kook het lievelingsgerecht van jouw lief of laat een heerlijk diner bezorgen. Vooral de aankleding kan zorgen voor een romantische sfeer. Denk hierbij aan kaarsjes, bloemen, muziek of een Valentijn presentje. Ga je liever voor een dubbeldate? Dan is een dinerspel wellicht iets voor jullie. Wij bieden diverse dinerspellen die perféct bij een dinerdate passen. 

2. Voor elkaar koken
Het kan ook erg romantisch zijn om voor elkaar te koken. Je kunt samen een kookworkshop volgen of thuis een recept opzoeken en aan de slag gaan. Stel samen een menu samen met gerechten waar jullie een mooie herinnering aan hebben. Was jullie eerste date bij de Italiaan? Kies dan voor heerlijke Italiaanse gerechten. 

3. Wijnproeverij
Houden jullie beiden van een lekker wijntje? Dan is een wijnproeverij wellicht iets voor jullie. Deze zijn ook thuis of online te organiseren. Niet alleen leer je kennen welke smaken je wel en niet lekker vindt. Ook een perfecte activiteit voor bij een dubbeldate. 

4. Movienight
Niets is romantischer dan als verrassing een filmavond bij jou thuis te regelen. Zorg voor wat gezellige aankleding, hapjes en een wijntje of biertje. Op Netflix staan genoeg romantische films om samen bij weg te zwijmelen. Daarnaast zijn er op deze dag ook verschillende films op TV. 

5. Chocoladate 
Bij Valentijn hoort natuurlijk ook chocolade! Je kunt je date verrassen met een heerlijke doos bonbons. Of jullie gaan deze samen maken. Hier zijn workshops voor, maar ook thuis kun je met recepten aan de slag. Gooi er lekkere noten of vullingen in naar wens. Daarna kunnen jullie ze uiteraard samen opeten.

6. Een wandeling
Na een gezellig diner is het tijd om even actief bezig te zijn. Alhoewel een wandeldate niet origineel is, kan het wel heel romantisch zijn. Tijdens deze koude dagen kan een wandeling juist heel knus zijn. Daarna geniet je samen van een warme haard, kopje koffie of chocomel. 

Fijne Valentijn!Auteur: Danique van TeamUitstapje
The Maze Online - het leukste online-uitje!
Corona Proof

The maze online - het leukste online-uitje!

The Maze, de populairste citygame van Nederland, is er nu ook als online spel. Ga met je team de strijd aan tegen andere teams in een virtueel...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4