chevron_leftTerug naar overzicht

5 tips voor wat te doen in de winterdagen

17
0
Bedrijfsuitje
share favorite
7
0
Bedrijfsuitje
share favorite
5
0
Bedrijfsuitje

Big Secret Soap Diner

arrow_forward_ios
share favorite
share favorite

Als de temperatuur omlaag gaat, gaat meestal de inspiratie ook omlaag. Daarom hebben wij van TeamUitstapje 5 tips voor jullie wat je kunt doen in die koude winterdagen. Dus ben jij de verveling in de winter ook zat? Lees dan voor even verder en kijk of onze tips bij jou van toepassing kunnen zijn!

1.       Filmmarathon met je gezin

Ga eens lekker op de bank liggen met gezellige sfeerverlichting en zet een heerlijke feelgood kerst film aan! Koop wat hapjes en drankjes, zet de open haard aan, gooi wat dekens over je heen en geniet van je avond met je familie of vrienden.

2.       Schaatsen

Nodig degene uit die dicht bij je staan en ga lekker samen schaatsen. Is er nog geen natuurijs? Geen paniek. Er zijn genoeg indoor schaatsbanen door heel Nederland en ook in onze buurlanden! Glij lekker op het ijs en neem geregeld een pauze voor een lekker kopje warme chocolademelk. Dat is toch genieten?

3.       Winterwonderland

Winterwonderland! Magische evenementen met winterse thema’s. Van gezellige Tiroler dorpen tot luxe spierwitte lounge area’s! Het concept is zo opgezet dat het mogelijks is als bedrijfsuitje of teamuitje vanaf 15 personen tot compleet kerstevenement van met 4500 personen!

4.       Organiseer een diner

Organiseer een diner voor jezelf en je vrienden of vriendinnen! Bedenk verschillende gerechten voor een 3 of 4 gangen diner. Als je dit hebt bedacht kun je ook proberen om een originele en mooie menukaart te ontwerpen. Dek de tafel mooi en zorg dat je veel sfeer in huis creëert met gedimde lichten, kaarsjes en lichtjes!

5.       Organiseer een spellenmarathon

Nodig een paar vrienden of vriendinnen uit bij je thuis en organiseer een spellenmarathon! Trek alle nostalgische spellen uit de kast die je vroeger o zo leuk vond. Zorg ervoor dat je genoeg spellen hebt en houd alle punten bij op een formuliertje. Haal van te voren een leuk en ludiek cadeautje voor de winnaar of winnares van het toernooitje.

17 December 2021, Roel van TeamUitstapje