chevron_leftTerug naar overzicht

3 tips voor een vrijgezellenfeest

7
0
Bedrijfsuitje
favorite
favorite
23
0
Bedrijfsuitje

Laser Kleiduiven Schieten

arrow_forward_ios
favorite
20
0
Vrijgezellenfeest
favorite

Ben jij de gelukkige en moet je een vrijgezellenfeest organiseren voor iemand uit je vriendengroep of familie? Of wil jij je eigen vrijgezellenfeest organiseren? Dit blijft lastig en daarom hebben wij van TeamUitstapje besloten om je een handje te helpen.
Hoe vraag jij je dan af? We hebben voor jou 3 leuke activiteiten op een rijtje gezet zodat je zelf niet heel internet hoeft af te zoeken! Lees bij interesse vooral onze blog verder!

Hunted

Blijven jullie uit de handen van de Hunters? Een superspannend teambuildingspel!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van de hunters? Is het mogelijk om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven? Tijdens dit spel moeten de voortvluchtigen alles op alles zetten om uit de handen van de opsporingsteams te blijven terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om jou en de andere voortvluchtigen zo snel mogelijk weer op te pakken.

Benieuwd wat je te wachten staat bij dit spel? Klik dan hier voor meer informatie!

CRAZY 88: Alleen voor de échte mafkezen!

Beschikken jij en je team over genoeg lef en is er geen gebrek aan creativiteit? Boek dan nu Crazy 88; een doldwaze activiteit die jullie lachspieren laat trainen!

Maak kennis met Mr. X. De zeer strenge, interactieve jury en het brein achter de meest hilarische taferelen. De opdrachten van Crazy 88 zijn voor iedereen geschikt, maar heb je zelf ideeën of denk je dat het wellicht te extreem is? Wij helpen je graag deze activiteit voor jullie op maat te maken!

Mindf*ck

Mindf*ck is een ongeëvenaarde outdoorgame/citygame waarbij de teams intrigerende illusies krijgen voorgeschoteld. Het spel is doorspekt met grappige valstrikken bedoeld om de deelnemers op het verkeerde been te zetten. Niets is wat het lijkt.

Mindf*ck duurt 2,5 uur en begint met een korte introductie over het spel en de tools. Vervolgens gaan de deelnemers in teams van ca. vijf personen op pad om verschillende opdrachten uit te voeren.
Elke goed uitgevoerde opdracht levert punten op.

12 April 2022, Janine van TeamUitstapje