Vlieland Evenementen

Vlieland EvenementenVlieland EvenementenVlieland Evenementen

Klik hier om meer informatie aan te vragenMenig bedrijf heeft zijn sporen achtergelaten op het Vlielandse strand. Of het nu een groep is van 20 of van 500 personen, wij maken al ruim 15 jaar van uw uitstapje een succes!

Wij zijn bekend met alle mogelijkheden die het heerlijke eiland Vlieland heeft en maken gebruik van de positieve instelling van de nuchtere eilanders en proberen ook u de nog niet ontdekte plekjes van het eiland te laten zien.

Geeft u maar aan wat ongeveer uw bedoeling is en wij maken vrijblijvend een programma op maat voor uw gezelschap.


Vlieland is daarbij hét decor van al onze evenementen!

Een voorbeeld van een dag om nooit te vergeten………

• Overtocht

Wij reserveren plaatsen voor auto’s op een parkeerterrein in Harlingen.

U vaart met een speciaal voor uw groep gecharterd motorschip op een tijdstip naar keuze naar Vlieland. U hebt het schip dus exclusief beschikbaar voor uw gezelschap! Vaartijd ongeveer twee uur. Aan boord koffie met lekkers.

Om meteen met enige actie te beginnen vaart dan een snelle rescue-boot mee met de exclusief voor uw gezelschap gehuurde boot. De RIB komt langszij en neemt steeds groepjes mee om met hen het Wad op een geheel andere manier te ervaren. Dit is echt super.

• Aankomst op Vlieland

Bij aankomst op Vlieland staan versnellingsfietsen gereed. In de speciaal voor u geschreven route zijn de verschillende te kiezen activiteiten verwerkt. Natuurlijk daarbij een feestelijk welkom met een Vlielander kruidenbitter!

• Activiteiten

De tocht gaat per fiets –door bos en duin- naar het westelijk deel van het eiland. Vanaf het Posthuys vervolgt u de tocht in een grote 4 WD truck: de Vliehors Expres. U gaat de grootste zandvlakte van Nederland op. Over het militaire oefenterrein naar het westelijke puntje van het eiland! U luncht bij het nostalgische reddingshuisje. Een Vlielander speelman luistert eventueel het geheel op.

Na afloop volgt een keuze programma.

Vooraf heeft ieder aangegeven waar de voorkeur naar uit gaat.

Bijvoorbeeld:

Tijdens een fietstocht kan de vuurtoren worden beklommen / of de zeemanskerk worden bezocht (met een geweldig bijeengejut interieur) / of een dorpswandeling c.q. natuurwandeling onder begeleiding van een gids worden gemaakt. De mogelijkheid bestaat tevens om het Informatiecentrum de Noordwester te bezoeken en de daar tentoongestelde potvis (in 2004 aangespoeld op het Vlielander strand) te bezichtigen.

Voor de sportievere mensen in het gezelschap:

U gaat met elkaar met een deel van de groep gedurende een uur met de zandbuggies in de weer. Opspattend zand!! Tegelijk laat een ander deel van de groep de powervliegers gedurende een uur de lucht ingaan. Bij het ontbreken van wind vervangen we deze activiteit door bijvoorbeeld boogschieten of beachgolf. Alles onder begeleiding van deskundige instructeurs. Dorstlessers aanwezig.

Natuurlijk bestaat er ook de gelegenheid om het dorp te bekijken.... terrasjes, winkeltjes óf een harinkje bij de kar.......

• Vertrek

Het gecharterde schip vertrekt op een tijdstip naar keuze. Bijvoorbeeld 18.00uur.

Aan boord een uitstekend buffet!

Wij zwaaien u uit! Ook uw gezelschap heeft dan genoten van een heerlijke dag op een nog heerlijker eiland!

Richtprijzen

Een dagje Vlieland met een overtocht met de reguliere veerboot per persoon vanaf EUR 55.00 (budget dagje Vlie).

Een dagje Vlieland met een overtocht met een exclusief voor uw gezelschap gecharterd schip per persoon vanaf EUR 95.00 (dagje VIP Vlie).


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 20 tot 500

Prijs:Prijs op aanvraag

Laagste prijs garantie

Vraag meer informatie aan over dit groepsuitje

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn groepsuitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit groepsuitje.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie