Scooter experiencePrijs: Vanaf €35,00 p.p. incl. BTW

Scooter ExperienceScooter ExperienceScooter ExperienceScooter Experience

Meer informatie aanvragen

De Scooter Experience is een compleet verzorgd dagje toeren op de elektrische scooter in een prachtige gebied. De Scooter Experience heeft 5 routes.

Een route gaat naar de Zaanse Schans, door een mooi gebied. De andere vier routes gaan door het Waterland gebied, dat strekt zich uit van Durgerdam tot Volendam. Met een uitgebreide routekaart met leuke tips, rijd je langs vele hotspots en bezienswaardigheden.

Het is een uitje vol verrassingen voor jong en oud. Diverse routes gaan over houten bruggetjes, via slingerweggetjes door oer-Hollandse dorpjes, langs dijken, meren en oude molens. Een stop bij gezellige terrasjes in Volendam, Edam, Monnickendam of een bezoek aan de Zaanse Schans.

Dit dagje weg op een gehuurde scooter is ideaal voor een origineel team of bedrijfsuitje. Wij hebben 38 scooters voor de verhuur tot onze beschikking. Degenen die het niet prettig vinden om zelf een scooter te rijden, kunnen achterop de scooter bij een collega of stappen in de Scooter Experience bus , rijdt - op verzoek - achter de groep aan en heeft plek voor maximaal 8 personen. Aan iedereen is gedacht, zodat de hele groep kan genieten van de vele stops en de prachtige omgeving. Het is een dagje heerlijk ontspannen terwijl je Holland op z’n mooist beleeft.


Onderweg is veel mogelijk. Lekker lunchen op de vele terrassen langs de weg bv in Monnickendam langs de haven met een schitterend uitzicht. Een andere leuke stop is bij de IJstuin van een zorgboerderij met heerlijke biologische producten. Of wat dacht u van een bezoek aan de oude kaas- en klompenboerderijen,waar u zelfgemaakte kaas kunt proeven. Verder is het leuk om een ouderwetse foto in Volendams kostuum te laten maken. Ook kunt u een workshop palingroken volgen, waar u natuurlijk een stukje paling kunt proeven. Een VR film bekijken waar u terug gaat in de tijd van 1916, een toren beklimmen in Ransdorp, Bierbrouwerij bezoeken, naar de Art Gallery van Anton Heijboer. Kortom, onderweg hoeft de groep zich niet te vervelen en is er voor iedereen wel iets, wat leuk is om te bezoeken of te doen.

Op de terugweg, vlak voor Landsmeer in het prachtige natuurgebied ‘Het Ilperveld’, maken we een groepsfoto op de brug als aandenken voor iedereen.

Voor de grote groepen (minmaal 20 personen) kunnen wij een compleet verzorgd arrangement samenstellen, waarbij wij ook alles voor u zullen regelen. De scootertocht wordt altijd afgewisseld met leuke stops onderweg. Voor de lunch kunnen wij een compleet verzorgde picknick verzorgen op een idyllische locatie, maar ook een uitgebreide lunch bij een theetuin is mogelijk. Maar ook kleinere groepen (< 10 personen) zijn bij ons welkom. Bij terugkomst is het mogelijk om een buffet door ons te laten verzorgen met drankjes.

Prijzen
Dit ligt uiteraard heel erg aan het gekozen programma. Als de groep alleen de scooter wil huren voor een middag of een dag, dan is dit €35,- per persoon. Hoe langer de route (aantal km’s), hoe duurder het wordt.

Sommige stops langs de weg zijn gratis, andere kosten geld. Het hangt dus heel erg af van wat de groep wil doen. Op basis van een budget per persoon kunnen wij een uniek programma’s samenstellen voor jullie.

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1265 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4