E-chopper huren en verhuur

Graag helpen we je bij het beantwoorden van de meest gestelde vragen voor een groepsuitje met E-Choppers.

Is een E-Chopper geschikt als bedrijfsuitje ?
Zeker! Iedereen kan meedoen en er is maximaal vrijheid om de dag in te vullen en te combineren met een hapje en een drankje.

Is een E-Chopper geschikt als familiedag ?

Dat is wat lastiger. Een E-chopper heeft een geldig geldig brommercertificaat of rijbewijs B nodig. Daarnaast dient de berijder minimaal 16 jaar te zijn.

Hoeveel personen mogen er op een E-Chopper?
Een E-Chopper is een eenpersoonsvoertuig. Echter hebben een aantal E-Choppers met extra zitje, deze zijn bedoeld voor kinderen waarbij we uitgaan van een maximaal gewicht per E-Chopper van 120 kg.

Waar moet ik rijden?
Een E-Chopper gaat niet harder dan 25 km/uur. Hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de E-Chopper mag u dus op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad.

Kan de E-Chopper omslaan?
Elk voertuig kan in principe omvallen of omslaan. Door het zeer lage zwaartepunt en de grote bandbreedte is de E-Chopper een stabiel voertuig. Iedereen die omslaat en daardoor schade aan het voertuig toebrengt is hiervoor zelfverantwoordelijk en moet deze schade zelf vergoeden.

Wat is de maximum snelheid van een E-Chopper?
Een E-Chopper gaat niet harder van 25 km/uur. Hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de E-Chopper mag u dus op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad.

Heeft de E-Chopper opbergruimte?
De E-Chopper heeft geen opbergruimte. U kunt ervoor kiezen om een rugzak om te doen met daarin de benodigde spullen. Bagage kan ook gratis en veilig in bewaring worden gegeven bij het vertrekpunt.

Moet ik een helm op wanneer ik op een E-chopper rij?
In Nederland geldt voor berijders van snorfietsen (waar de E-Chopper onder valt) geen helmplicht.

Welke verkeersregels gelden er voor E-Choppers?
Voor E-Chopper gelden de verkeersregels die ook voor fietsers gelden. Zo dient men van het fietspad gebruik maken als dat er is; en mag men niet op de stoep rijden. Ook bellen en naast elkaar rijden is verboden.

Bent u verzekerd?
De E-Chopper is tijdens de tocht WA-verzekerd. Bij het boeken van uw groepsuitje raden we aan om dit goed na te vragen. Schade aan de E-Chopper komen in geval van schade voor uw eigen rekening en vallen dus onder uw eigen risico. Eventuele schade dient direct na afloop te worden vergoed en kan worden verrekend met de uitstaande borg.
Hoever kan ik met een volle accu rijden?
De E-Chopper wordt altijd meegegeven met een volle accu. Een volle accu is voldoende om circa 40 km te rijden. Wanneer u terugkeert, wordt de accu weer opnieuw opgeladen.

Kan ik ook met meer dan 20 personen terecht?
Ben je met meer dan 20 personen dan bieden wij ook diverse mogelijkheden; Dit in combinatie met een ander voertuig uit ons assortiment of middels een combinatie-arrangement met onze regionale collega's. Bij specifieke wensen of naar gelang het budget en tijd kunnen wij een dagje uit op maat samenstellen. In combinatie met onze collegabedrijven zijn de mogelijkheden zeer divers. Neem contact met ons op voor de exacte mogelijkheden.

Zijn er in de nabijheid ook overnachtingsmogelijkheden?
De omgeving biedt altijd een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van groepsaccommodaties tot hotel, van camping tot bed & breakfast. De regio heeft het allemaal. Indien dit gewenst is, geven wij u graag enkele suggesties en vraagt u vooral ook de aanbieder van het E-chopper arrangement.

Is het mogelijk een eigen route te rijden?
Met een e-Chopper heb je de vrijheid om een eigen route te rijden. 

Is er een kledingadvies voor het rijden van een E-Chopper?
- Geen nette kleding/schoenen i.v.m. mogelijk opspattende modder/stof!
- Fleecevest/jas
- Handschoenen en sjaal voor het najaar
- Regenkleding voor regenachtige dagen
- Zonnebril (vliegjes in de ogen)
Tip: kledingadvies doorgeven aan alle deelnemers!

E-Chopper toertocht in de Peel

personVanaf 4
local_offer€ 34,50 p.p.
nights_stayAvondarrangement
share favorite

E-choppers Home of Heroes

personTot 30
local_offerPrijs op aanvraag
share favorite