Huur een E-bike

Vol zelfvertrouwen, in lekkere kleding en met de wind door de haren rondrijdend op een E-bike. Geniet van de vrijheid, het plezier op straat en van terrasjes. Niets is leuker tijdens een groepsuitje dan  het huren ven een E-bike en de hele dag rondtoeren om vervolgens te eindigen op je lievelingsterras voor een lekker biertje.

Met de E-bikes ga je een leuk teamuitje tegemoet. Zeker met een van onze nozem E-bikes. Je gaat dan terug in de tijd, met de techniek van het heden. Een rit op een E-bike is een ritje in stijl. Met de looks van een Harley Davison uit de jaren 20, zul je genieten van het prachtige maaslandschap en de verschillende terrasjes, maar ook vooral de show stelen bij iedereen die je tegenkomt.
‘Vintage E-bike!’
De krachtige elektrische motor ter ondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt cruisen op deze vintage E-bikes.

Hoe ziet de dag eruit?
Op locatie staan de E-bikes voor jullie klaar. Eerst mogen jullie natuurlijk even proberen hoe het is op om op de E-bike rond te rijden. Als iedereen het gevoel te pakken heeft gekregen krijg je de route mee die jullie met de E-bike af mogen leggen. De organisatoren hebben een mooie route die geschikt is als bedrijfsuitje of groepsuitje uitgezet. 
Voor wie is E-bikes huren geschikt?
De minimum leeftijd om rond te cruisen op de E-bike is 16 jaar oud. Maar echt deze tour moet je gedaan hebben.

E-choppers Home of Heroes

personTot 30
local_offerPrijs op aanvraag
share favorite

Nozems on Tour (huur een e-bike)

person4 - 10
local_offer€ 32,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
phone Bel snel
share favorite