Slipcursus - diverse steden

Dit uitje is beoordeeld met een 10 .0
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
De auto onder controle houden bij gevaarlijke omstandigheden lijkt makkelijker dan het is. De bestuurders die zulke situaties hebben meegemaakt, weten hoe lastig het is. Je leert met een slipcursus op een leuke manier jouw auto, ten alle tijden onder controle houden. Leer obstakels ontwijken, een slip voorkomen en corrigeren. Leer op een leuke manier de auto onder controle houden en je reactievermogen sterk te verbeteren. Het slippen is niet alleen leerzaam, maar zorg ook voor de nodige spanning en adrenaline! Tevens is er een professionele oefenbaan met speciale slip-coating om de slipcursus zo realistisch en effectief mogelijk te maken. Een anti-slipcursus is een ervaring die je niet snel gaat vergeten!

Slipcursus programma

Tijdens onze slipcursus komen meerdere onderdelen aan bod, die ervoor zorgen dat je nog beter voorbereid de weg op gaat. Zoek je een slipcursus alleen voor fun? Dan ben je ook aan het juiste adres! Onze slipcursussen bevatten altijd een evenwichtige combinatie van fun en educatie. De onderdelen die aan bod komen:

Theorie
Zit- en stuurhouding
Correctie achterwiel slippen
Remmen en uitwijken met ABS (glad wegdek)
Noodstop met ABS op glad wegdek
Noodstop met ABS op asfalt
Deze activiteit is ook in de avond mogelijk dankzij verlichte velden!

Horeca mogelijkheden
Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

Prijzen en tijdsduur
1 UUR - SLIPCURSUS
20 min theorie
Achterwiel slip
€ 39,95 p.p.
2 UUR - SLIPCURSUS
40 min theorie
Achterwiel slip
Noodstop
Voorwiel slip
€ 54,95 p.p.

3 UUR - SLIPCURSUS
40 min theorie
Achterwiel slip
Noodstop met en zonder abs
Voorwiel slip
Remmen en uitwijken in gevaarlijke situaties
€ 64,95 p.p.

Locaties:
Gouda, Eindhoven, Harderwijk, Assen, Rotterdam, Dordrecht, Nijmegen, Antwerpen

Meer informatie opvragen is heel gemakkelijk via het formulier. We helpen je graag met specifieke vragen met betrekking tot een groepsactiviteit slippen.
personVanaf 10
local_offer€ 39,95 p.p.
nights_stayAvondarrangement
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote
Eindhoven , Gouda , Rotterdam , Zoetermeer